Premium Experience

Access till alla evenemang, alltid på bästa plats!

Ta dina möten tillsammans med dina kunder och kollegor till nästa nivå!! Bygg era relationer i våra premium-miljöer i Tele2 Arena, Ericsson Globe, Hovet och Annexet. Upplev de mest attraktiva evenemangen (även de slutsålda) från arenornas bästa platser. Njut av högklassig mat och dryck. Allt på ett ställe - Stockholm Live! 

Intresserad? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Våra premiumerbjudanden

Premium Club

premiumclub_eg_hovet_t2a_660x220.jpg

Vill du ha det mesta av det bästa? Bli medlem i vår Premium Club! Du får bland annat tillgång till biljetter till alla evenemang, även slutsålda.

Maila oss

Loger

loge_t2a_660x220.jpg

Abonnera en av våra loger, i Ericsson Globe eller på Tele2 Arena, och ta din arenaupplevelse och nätverkande till nästa nivå. Läs mer om våra olika alternativ!

Maila oss

VIP-paket

bokapremiumpaket_660x220.jpg

Bjud med dina anställda, kollegor eller kunder på en upplevelse i världsklass, toppad med det där lilla extra. Prova våra VIP-paket under utvalda evenemang i Ericsson Globe och på Tele2 Arena. 

Maila oss

American Express Invite Lounge i Ericsson Globe

sl_660x200.jpg

Välkommen till den största premiumsatsningen i Ericsson Globes historia. Upplev evenemang i världsklass, motivera dina anställda, bjud med kunder och partners, utveckla relationer och ta nätverkandet till en ny nivå! 

Maila oss

Prova-på American Express Invite Lounge 

sl_660x200-2.jpg

Är du intresserad, men inte riktigt säker på om detta är något för dig? Under utvalda evenemang ger vi dig möjlighet att prova-på vårt American Express Invite Lounge-koncept. 

Maila oss

Kommande evenemang

Kontakta

Daniel_Backstam100x100.jpg
Daniel Bäckstam
Senior Sales Manager
08-600 93 82
förnamn.efternamn
@stockholmlive.com 

Helene Grape_100x100.jpg
Helene Grape
Senior Sales Manager
+ 46 702 25 45 69
förnamn.efternamn
@stockholmlive.com