• Meny
  • Biljetter16

Evenemang

Sport Musik/show Övrigt
Friends-arena_125x125.png

Sport

AIK–FC Ararat-Armenia

17 juli  Friends Arena

Friends-arena_125x125.png

Sport

AIK-Helsingborg

20 juli  Friends Arena

Hammarby-Fotboll_120x120.jpg

Sport

Hammarby-Elfsborg

22 juli  Tele2 Arena

dif-publik-250x250.jpg

Sport

Djurgården-BK Häcken

28 juli  Tele2 Arena

dif-publik-250x250.jpg

Sport

Djurgården-Eskilstuna United DFF

28 juli  Tele2 Arena

Pink2019_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

PINK

3 augusti  Tele2 Arena

dif-publik-250x250.jpg

Sport

Djurgården-Sirius

10 augusti  Tele2 Arena

125x125.jpg

Sport

Atletico de Madrid vs. Juventus

10 augusti  Friends Arena

Hammarby-Fotboll_120x120.jpg

Sport

Hammarby-Helsingborg

11 augusti  Tele2 Arena

Friends-arena_125x125.png

Sport

AIK-Kalmar

17 augusti  Friends Arena

Hammarby-Fotboll_120x120.jpg

Sport

Hammarby-Sundsvall

17 augusti  Tele2 Arena

dif-publik-250x250.jpg

Sport

Djurgården-Athletic Eskilstuna

19 augusti  Tele2 Arena

Friends-arena_125x125.png

Sport

AIK-Djurgården

1 september  Friends Arena

SPelareDIF125x125.jpg

Sport

Djurgården-Vienna Capitals

6 september  Hovet

SPelareDIF125x125.jpg

Sport

Djurgården-GKS Trychy

8 september  Hovet

Sve-Nor_Friends_125x125.jpg

Sport

Sverige-Norge

8 september  Friends Arena

Luger_Khalid_Stockholmlive.com_125x125px.jpg

Musik/show

Khalid

11 september  Hovet

125x125_web.jpg

Musik/show

Årets Kock

12 - 13 september  Annexet

Hammarby-Fotboll_120x120.jpg

Sport

Hammarby-IFK Göteborg

15 september  Tele2 Arena

dif-publik-250x250.jpg

Sport

Djurgården-Helsingborgs IF

16 september  Tele2 Arena

Hammarby-Fotboll_120x120.jpg

Sport

Hammarby-AIK

22 september  Tele2 Arena

dif-publik-250x250.jpg

Sport

Djurgården-Falkenbergs FF

24 september  Tele2 Arena

Friends-arena_125x125.png

Sport

AIK-IFK Göteborg

25 september  Friends Arena

AliceCooper2019_StockholmLive_125x125px_v2.jpg

Musik/show

Alice Cooper + special guest Black Stone Cherry

27 september  Hovet

Hammarby-Fotboll_120x120.jpg

Sport

Hammarby-Örebro SK

30 september  Tele2 Arena

JohnMayer2019_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

John Mayer

1 oktober  Ericsson Globe

Friends-arena_125x125.png

Sport

AIK-Örebro SK

5 oktober  Friends Arena

dif-publik-250x250.jpg

Sport

Djurgården-Hammarby IF

6 oktober  Tele2 Arena

BradPaisley2019_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

Brad Paisley

6 oktober  Hovet

ArianaGrande2019_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

Ariana Grande

7 oktober  Ericsson Globe

125x125.jpg

Sport

Sverige-Spanien

15 oktober  Friends Arena

Cher2019_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

CHER

17 oktober  Friends Arena

Hammarby-Fotboll_120x120.jpg

Sport

Hammarby-Malmö FF

20 oktober  Tele2 Arena

MichaelBuble2019_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

Michael Bublé

23 oktober  Ericsson Globe

ErosRamazzotti_125x125.jpg

Musik/show

Eros Ramazzotti

30 oktober  Ericsson Globe

Event_Site_125x125.jpg

Musik/show

Tarkan

2 november  Hovet

NHL2019_StockholmLive_125x125px_Sthlm.jpg

Sport

2019 NHL Global Series

8 - 9 november  Ericsson Globe

mia_125x125px_190315.jpg

Musik/show

Mia Skäringer - Avig Maria - NMFTG

14 november  Ericsson Globe

OfMonstersAndMen2019_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

Of Monsters And Men

15 november  Annexet

Alterbridge2019_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

Alter Bridge

16 november  Hovet

WoHZ_125x125.jpg

Musik/show

The World of Hans Zimmer

17 november  Ericsson Globe

125x125.png

Övrigt

Sweden International Horse Show

28 november - 1 december  Friends Arena

Volbeat2019_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

Volbeat

29 november  Tele2 Arena

LW19_Sthlm_125x125.jpg

Musik/show

Lars Winnerbäck

29 november  Ericsson Globe

125x125_utanlogga.jpg

Musik/show

BAMSE PÅ TURNÈ – Sång och Dansföreställningen

30 november  Ericsson Globe

Wardruna2019_StockholmLive_125x125.jpg

Musik/show

Wardruna

1 december  Annexet

AmonAmarth_125x125.jpg

Musik/show

Amon Amarth

7 december  Annexet

StjarnjulXXVII-SL-125x125.jpg

Musik/show

Stjärnjul XXVII

7 - 8 december  Hovet

Marko_125x125.jpg

Musik/show

Markoolio

7 december  Ericsson Globe

2421 TS19_StL 125x125.jpg

Musik/show

The Show of Christmas

13 december  Ericsson Globe

125x125_EM2020.png

Sport

Handbolls EM 2020

24 - 26 januari  Tele2 Arena

LiamGallagher2018_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

Liam Gallagher - Nytt datum

2 februari  Annexet

C5419439-8D0A-441C-B52E-290277E8680A.jpeg

Musik/show

Sabaton

15 februari  Hovet

Ozzy2020_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

Ozzy Osbourne + Judas Priest - nytt datum och arena!

22 februari  Friends Arena

WLT2000s_125x125.jpg

Musik/show

WE LOVE THE 2000's

25 april  Tele2 Arena

Integritetspolicy sammanfattning

För oss på Stockholm Live AB, org.nr 556001-1065, (”Stockholm Live”) är din personliga integritet mycket viktig. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när vi behandlar dina personuppgifter. I vår roll som personuppgiftsansvarig ser vi därför till att tillämplig lagstiftning om skydd för dina uppgifter alltid följs.

Stockholm Live ägs av AEG Facilities LLC. Stockholm Live, AEG Facilities LLC och dess koncernbolag benämns gemensamt “Företagsgruppen”. Referenser till Stockholm Live i denna policy inbegriper även Stockholm Lives dotterbolag Nationalarenan i Solna AB, org.nr 556986-5487, och inkluderar således samtliga arenor som drivs av Stockholm Live respektive Nationalarenan i Solna AB, vilka för närvarande är Ericsson Globe, Tele2 Arena, Annexet, Hovet och Friends Arena.

Tillämpningsområde

Denna Integritetspolicy gäller för all Stockholm Lives användning av personuppgifter inom ramen för vår verksamhet i förhållande till dig som besöker ett evenemang, köper en biljett eller på annat sätt nyttjar våra produkter eller tjänster.

Insamlade personuppgifter

Den information vi samlar in om dig lämnar du huvudsakligen ifrån dig i samband med att du nyttjar våra tjänster samt skapar ett användarkonto hos oss. Det kan t.ex. vara kontaktuppgifter, inloggningsuppgifter, order- och betaluppgifter och information om hur du använder våra tjänster. Ibland hämtar vi även in uppgifter från andra källor såsom offentliga register och samarbetspartners.

För att förbättra våra webb, sociala medier- och apptjänster använder vi även cookies som kan innehålla personuppgifter. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies i vår fullständiga cookie-policy

Vår användning och delning

Vi på Stockholm Live använder dina personuppgifter för att på bästa sätt kunna tillhandahålla dig de produkter och tjänster vi erbjuder. Dina personuppgifter används för följande syften:

- För att underlätta dina aktiviteter på våra digitala plattformar,
- För att administrera kundförhållandet med dig,
- För att administrera och tillhandahålla våra evenemang,
- För att administrera och tillhandahålla våra tjänster,
- För att kunna skicka relevanta erbjudanden och information,
- För att bedriva marknadsföring samt genomföra analyser i marknadsföringssyfte,
- För att genomföra affärsuppföljning samt metod- och affärsutveckling,
- För att upprätthålla säkerhet i våra fysiska- och digitala miljöer och
- För att fullgöra rättsliga förpliktelser och uppfylla lag- och myndighetskrav.

Vi använder inte dina personuppgifter i något annat oförenligt syfte och sparar dem bara så länge som de är nödvändiga.

Vi kan i vissa fall komma att lämna ut dina personuppgifter till andra koncernbolag, IT-leverantörer eller företag som vi samarbetar med för att tillhandahålla våra produkter och tjänster.

Vi kommer inte att sälja dina personuppgifter till någon annan.

Dina rättigheter

Du har rätt att få information om vilka personuppgifter vi använder om dig och vad vi gör med dem samt till viss kontroll över dina uppgifter. Du har därför rätt att i vissa fall få ut dina uppgifter eller att få dem rättade, raderade, blockerade eller flyttade. Du har även rätt att invända mot vissa typer av användning av dina uppgifter eller återkalla ditt samtycke till att de används. Om du tycker att vi använt dina uppgifter på ett otillåtet sätt har du alltid rätt att klaga hos Datainspektionen. Om du vill veta mer om dina rättigheter kan du läsa mer i vår fullständiga Integritetspolicy.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

Kontaktuppgifter

Om du har några frågor om denna Integritetspolicy, vår användning av dina personuppgifter eller om du vill använda dig av dina rättigheter kan du kontakta oss på följande sätt:

Postadress: Box 10055, 121 27 Stockholm-Globen
Besöksadress: Globentorget 2
E-post: [email protected]
Telefon: 08-600 91 00

1. Allmänt

Vi bryr oss om din personliga integritet och trygghet. Vi vill genom denna integritetspolicy visa hur vi ser till att dina personuppgifter hanteras på rätt sätt.

Denna Integritetspolicy gäller dig som besöker ett evenemang, köper en biljett eller på annat sätt nyttjar våra produkter eller tjänster. 

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

 

2. Personuppgiftsansvarig

Stockholm Live är personuppgiftsansvarig för användningen av dina personuppgifter.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

 

3. Vår användning av dina personuppgifter

Vi på Stockholm Live använder dina personuppgifter för att tillhandahålla och administrera våra tjänster, nå ut med marknadsföring, inklusive kundanpassad direktreklam, genomföra metod- och affärsutveckling samt för att fullgöra rättsliga förpliktelser och uppfylla lag- och myndighetskrav.

Vi använder dina uppgifter för att underlätta dina aktiviteter på våra digitala plattformar, såsom vår hemsida och app, genom att samla in information om hur de används.

Vi använder dina uppgifter för att administrera kundförhållandet med dig, t.ex. för att du ska kunna skapa ett användarkonto hos oss och kunna ta del av våra produkter och tjänster.

Vi använder dina uppgifter för att kunna administrera och tillhandahålla evenemang såsom konserter och sportarrangemang.

Vi använder dina uppgifter för att kunna administrera och tillhandahålla tjänster såsom vår hemsida och app där du bl.a. kan skapa konton, genomföra biljettköp, delta i tävlingar.

Vi behandlar uppgifter om dig för att kunna skicka ut relevanta erbjudanden och annan information baserat på vad vi tror du vill ta del av.

Vi marknadsför våra tjänster och våra samarbetspartners tjänster samt skapar skräddarsydda annonser till dig.

Vi behandlar uppgifter om dig för att kunna genomföra affärsuppföljning och affärsutveckling.

Vi behandlar uppgifter om dig för att kunna trygga kunder och besökares säkerhet både i våra fysiska- och digitala miljöer.

Vi behandlar dina uppgifter för att fullgöra rättsliga förpliktelser och uppfylla lag- och myndighetskrav.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

 

4. Varifrån kommer dina personuppgifter

De personuppgifter vi använder om dig kommer från olika källor utöver dig såsom offentliga register och samarbetspartners.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

 

5. Automatiserat beslutsfattande och automatiska processer

Stockholm Live använder automatiska processer och profilering för att ge dig relevant information i form av marknadsföring. Behandlingen kan inbegripa att vi analyserar uppgifter från kunder som nyttjat vissa typer av tjänster eller besökt en viss typ av evenemang och jämför uppgifterna med andra kunder i vår databas. Automatiserat beslutsfattande och profilering kommer inte att resultera i några rättsverkningar mot dig eller på annat sätt påverka dig väsentligt.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

 

6. Hur länge sparar vi dina personuppgifter

Vi sparar bara dina personuppgifter så länge de behövs och tar därefter bort dem ur våra system. I vissa särskilda fall kan vi behöva spara dina uppgifter under en längre tid.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

 

7. Vem lämnar vi ut dina personuppgifter till

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till bland annat andra koncernbolag, IT-leverantörer och samarbetspartners. Vi kommer inte att sälja dina personuppgifter till någon annan.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

 

8. Var använder vi dina personuppgifter

Dina uppgifter kan komma att överföras till land utanför EU/EES.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

 

9. Dina rättigheter

Du kan när som helst kontakta oss för att använda dig av dina rättigheter.

Du har rätt att av Stockholm Live begära tillgång till och rättelse eller radering av dina personuppgifter. Du kan även begära att vi begränsar vår behandling av dina uppgifter.

Du har rätt att invända mot sådan användning av dina personuppgifter som vi gör med stöd av en intresseavvägning eller när vi använder dina uppgifter för direkt marknadsföring.

För den användning som grundas på ditt samtycke kan du när som helst återkalla ditt samtycke så avslutar vi användningen.

Du har rätt att få ut eller överföra en del av dina personuppgifter i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format.

Du har rätt att klaga till Datainspektionen.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

 

10. Vi skyddar dina personuppgifter

Vi skyddar dina personuppgifter mot otillbörlig åtkomst, förändring och radering.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

 

11. Cookies

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse. Läs vår cookie policy här.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

 

12. Förändringar av denna integritetspolicy

Vi har rätt att ändra denna Integritetspolicy och kommer meddela dig om vi gör det.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

 

13. Kontaktinformation

Tveka inte att kontakta oss på Stockholm Live om du har några frågor om denna Integritetspolicy, vår användning av dina personuppgifter eller om du vill använda dig av dina rättigheter.

Stockholm Live, org.nr. 556001-1065
Postadress: Box 10055, 121 27 Stockholm-Globen
Besöksadress: Globentorget 2
E-post: [email protected]
Telefon: 08-600 91 00

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.