• Meny
  • Biljetter18

Evenemang

Sport Musik/show Övrigt
RogerWaters2018_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

Roger Waters

18 augusti  Friends Arena

dif-publik-250x250.jpg

Sport

Djurgården-Kalmar

19 augusti  Tele2 Arena

Hammarby-Fotboll_120x120.jpg

Sport

Hammarby Fotboll-Örebro

20 augusti  Tele2 Arena

shw2018_square_bengan_125x125.jpg

Sport

All Stars Tournament

25 augusti  Ericsson Globe

AIK 125x125.jpg

Sport

AIK-Trelleborgs FF

26 augusti  Friends Arena

AIK 125x125.jpg

Sport

AIK: Halvårskort

26 augusti - 29 oktober  Friends Arena

dif-publik-250x250.jpg

Sport

Djurgården-Elfsborg

26 augusti  Tele2 Arena

AIK 125x125.jpg

Sport

AIK-BK Häcken

1 september  Friends Arena

Masters_WP_STHLM-125x125_v02.png

Övrigt

CORSAIR DreamHack Masters Stockholm

1 - 2 september  Ericsson Globe

Hammarby-Fotboll_120x120.jpg

Sport

Hammarby-Djurgården

2 september  Tele2 Arena

DH_BILD_STHESA_125x125.jpg

Övrigt

Stockholm Esport Awards

3 september  Ericsson Globe

KevinHart2018_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

Kevin Hart

6 september  Ericsson Globe

Tekashi6ix9ine2018_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

Tekashi 6ix9ine

6 september  Annexet

dif_robinalvarez_125x125.jpg

Sport

Djurgården Hockey i CHL

7 september - 9 oktober  Hovet

Sverige-turkiet_125x125.jpg

Sport

Sverige-Turkiet

10 september  Friends Arena

JeffLynnesELO2018_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

Jeff Lynne's ELO

12 september  Ericsson Globe

dif-publik-250x250.jpg

Sport

Djurgården-Brommapojkarna

16 september  Tele2 Arena

AIK 125x125.jpg

Sport

AIK-Hammarby

23 september  Friends Arena

JoeBonamassa2018_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

Joe Bonamassa

24 september  Hovet

Hammarby-Fotboll_120x120.jpg

Sport

Hammarby-IF Elfsborg

26 september  Tele2 Arena

TrevorNoah2018_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

Trevor Noah

29 september  Hovet

dif-publik-250x250.jpg

Sport

Djurgården-Östersund

30 september  Tele2 Arena

Hammarby-Fotboll_120x120.jpg

Sport

Hammarby-IFK Göteborg

1 oktober  Tele2 Arena

Seinabo Sey_125x125.jpg

Musik/show

Seinabo Sey

5 oktober  Ericsson Globe

ToryLanez2018_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

TORY LANEZ

6 oktober  Annexet

AIK 125x125.jpg

Sport

AIK-Örebro SK

7 oktober  Friends Arena

ShaniaTwain2018_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

Shania Twain

17 oktober  Ericsson Globe

svvt_live_125x125.png

Musik/show

Sveriges Veterantattoo

19 - 20 oktober  Hovet

dif-publik-250x250.jpg

Sport

Djurgården-AIK

21 oktober  Tele2 Arena

WithinTemptation2018_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

Within Temptation

22 oktober  Annexet

WWD2018_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

Walking With Dinosaurs - The Arena Spectacular

26 - 28 oktober  Ericsson Globe

Hammarby-Fotboll_120x120.jpg

Sport

Hammarby-Kalmar FF

28 oktober  Tele2 Arena

DollyStyle2018_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

Dolly Style

28 oktober  Annexet

AIK 125x125.jpg

Sport

AIK-Malmö FF

29 oktober  Friends Arena

dif-publik-250x250.jpg

Sport

Djurgården-IFK Göteborg

31 oktober  Tele2 Arena

BonIver2018_FacebookCover_125x125.jpg

Musik/show

Bon Iver

31 oktober  Ericsson Globe

SILVANA 125x125.png

Musik/show

BORN. LIFE. DEATH. TOUR

3 november  Annexet

lykke125x125.jpg

Musik/show

Lykke Li

10 november  Annexet

benhoward125x125.jpg

Musik/show

Ben Howard

23 november  Annexet

125x125.jpg

Musik/show

Bo Kaspers Orkester - Allt ljus på oss

23 november  Ericsson Globe

mia_125x125px_180312.jpg

Musik/show

Mia Skäringer

24 - 25 november  Ericsson Globe

LiamGallagher2018_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

Liam Gallagher

27 november  Annexet

NC-YGT-SWEDEN-125-X-125-px.jpg

Övrigt

Nitro Circus

27 november  Tele2 Arena

M+ÿ2018_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

28 november  Annexet

Sihs_SthlmLiveWebb_125x125.png

Övrigt

Sweden International Horse Show

29 november - 2 december  Friends Arena

Shinedown2018_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

SHINEDOWN + STARSET + PRESS TO MECO

29 november  Annexet

Clutch2018_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

Clutch

30 november  Annexet

Slayer2018_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

Slayer

5 december  Hovet

LaurynHill2018_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

Ms. Lauryn Hill

10 december  Hovet

5. Stjarnklart18_125x125.jpg

Musik/show

Stjärnklart

13 - 14 december  Annexet

2170 TS18_StL 125x125_.jpg

Musik/show

The Show of Christmas

14 december  Ericsson Globe

DOI19 - 125x125pxl.jpg

Musik/show

Disney On Ice

2 - 6 januari  Ericsson Globe

190121_Idrottsgalan_125x125.png

Sport

Idrottsgalan

21 januari  Ericsson Globe

mc-massan-liten_125x125.jpg

Övrigt

MC Mässan

25 - 27 januari  Friends Arena

default_thumb.jpg

Musik/show

Behemoth / At The Gates

26 januari  Annexet

EM_125x125.jpg

Musik/show

Ennio Morricone

27 januari  Ericsson Globe

yearsandyears125x125.jpg

Musik/show

Years & Years

30 januari  Annexet

TwentyOnePilots2019_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

Twenty Øne Piløts

8 februari  Ericsson Globe

BP_stockholm_125x125.jpg

Musik/show

Blue Planet II

17 februari  Ericsson Globe

Ghost2019_StockholmLive_125x125px_Sthlm[1].jpg

Musik/show

GHOST

23 februari  Ericsson Globe

NickiMinajFuture2018_StockholmLive_125x125px.jpg

Musik/show

Nicki Minaj & Future

4 mars  Ericsson Globe

florenceandthemachine125x125.jpg

Musik/show

Florence and the Machine

11 mars  Hovet

SM_125x125.jpg

Musik/show

Shawn Mendes

15 mars  Ericsson Globe

Labero Inflame_125x125.jpg

Musik/show

Labero Inflame

31 mars  Ericsson Globe

WWE2018_StockholmLive_125x125px_v2.jpg

Sport

WWE LIVE

11 maj  Hovet

Integritetspolicy sammanfattning

För oss på Stockholm Live AB, org.nr 556001-1065, (”Stockholm Live”) är din personliga integritet mycket viktig. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när vi behandlar dina personuppgifter. I vår roll som personuppgiftsansvarig ser vi därför till att tillämplig lagstiftning om skydd för dina uppgifter alltid följs.

Stockholm Live ägs av AEG Facilities LLC. Stockholm Live, AEG Facilities LLC och dess koncernbolag benämns gemensamt “Företagsgruppen”. Referenser till Stockholm Live i denna policy inbegriper även Stockholm Lives dotterbolag Nationalarenan i Solna AB, org.nr 556986-5487, och inkluderar således samtliga arenor som drivs av Stockholm Live respektive Nationalarenan i Solna AB, vilka för närvarande är Ericsson Globe, Tele2 Arena, Annexet, Hovet och Friends Arena.

Tillämpningsområde

Denna Integritetspolicy gäller för all Stockholm Lives användning av personuppgifter inom ramen för vår verksamhet i förhållande till dig som besöker ett evenemang, köper en biljett eller på annat sätt nyttjar våra produkter eller tjänster.

Insamlade personuppgifter

Den information vi samlar in om dig lämnar du huvudsakligen ifrån dig i samband med att du nyttjar våra tjänster samt skapar ett användarkonto hos oss. Det kan t.ex. vara kontaktuppgifter, inloggningsuppgifter, order- och betaluppgifter och information om hur du använder våra tjänster. Ibland hämtar vi även in uppgifter från andra källor såsom offentliga register och samarbetspartners.

För att förbättra våra webb- och apptjänster använder vi även cookies som kan innehålla personuppgifter. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies i vår fullständiga cookie-policy

Vår användning och delning

Vi på Stockholm Live använder dina personuppgifter för att på bästa sätt kunna tillhandahålla dig de produkter och tjänster vi erbjuder. Dina personuppgifter används för följande syften:

- För att underlätta dina aktiviteter på våra digitala plattformar,
- För att administrera kundförhållandet med dig,
- För att administrera och tillhandahålla våra evenemang,
- För att administrera och tillhandahålla våra tjänster,
- För att kunna skicka relevanta erbjudanden och information,
- För att bedriva marknadsföring samt genomföra analyser i marknadsföringssyfte,
- För att genomföra affärsuppföljning samt metod- och affärsutveckling,
- För att upprätthålla säkerhet i våra fysiska- och digitala miljöer och
- För att fullgöra rättsliga förpliktelser och uppfylla lag- och myndighetskrav.

Vi använder inte dina personuppgifter i något annat oförenligt syfte och sparar dem bara så länge som de är nödvändiga.

Vi kan i vissa fall komma att lämna ut dina personuppgifter till andra koncernbolag, IT-leverantörer eller företag som vi samarbetar med för att tillhandahålla våra produkter och tjänster.

Vi kommer inte att sälja dina personuppgifter till någon annan.

Dina rättigheter

Du har rätt att få information om vilka personuppgifter vi använder om dig och vad vi gör med dem samt till viss kontroll över dina uppgifter. Du har därför rätt att i vissa fall få ut dina uppgifter eller att få dem rättade, raderade, blockerade eller flyttade. Du har även rätt att invända mot vissa typer av användning av dina uppgifter eller återkalla ditt samtycke till att de används. Om du tycker att vi använt dina uppgifter på ett otillåtet sätt har du alltid rätt att klaga hos Datainspektionen. Om du vill veta mer om dina rättigheter kan du läsa mer i vår fullständiga Integritetspolicy.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

Kontaktuppgifter

Om du har några frågor om denna Integritetspolicy, vår användning av dina personuppgifter eller om du vill använda dig av dina rättigheter kan du kontakta oss på följande sätt:

Postadress: Box 10055, 121 27 Stockholm-Globen
Besöksadress: Globentorget 2
E-post: [email protected]
Telefon: 08-600 91 00

1. Allmänt

Vi bryr oss om din personliga integritet och trygghet. Vi vill genom denna integritetspolicy visa hur vi ser till att dina personuppgifter hanteras på rätt sätt.

Denna Integritetspolicy gäller dig som besöker ett evenemang, köper en biljett eller på annat sätt nyttjar våra produkter eller tjänster. 

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

2. Personuppgiftsansvarig

Stockholm Live är personuppgiftsansvarig för användningen av dina personuppgifter.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

3. Vår användning av dina personuppgifter

Vi på Stockholm Live använder dina personuppgifter för att tillhandahålla och administrera våra tjänster, nå ut med marknadsföring, inklusive kundanpassad direktreklam, genomföra metod- och affärsutveckling samt för att fullgöra rättsliga förpliktelser och uppfylla lag- och myndighetskrav.

Vi använder dina uppgifter för att underlätta dina aktiviteter på våra digitala plattformar, såsom vår hemsida och app, genom att samla in information om hur de används.

Vi använder dina uppgifter för att administrera kundförhållandet med dig, t.ex. för att du ska kunna skapa ett användarkonto hos oss och kunna ta del av våra produkter och tjänster.

Vi använder dina uppgifter för att kunna administrera och tillhandahålla evenemang såsom konserter och sportarrangemang.

Vi använder dina uppgifter för att kunna administrera och tillhandahålla tjänster såsom vår hemsida och app där du bl.a. kan skapa konton, genomföra biljettköp, delta i tävlingar.

Vi behandlar uppgifter om dig för att kunna skicka ut relevanta erbjudanden och annan information baserat på vad vi tror du vill ta del av.

Vi marknadsför våra tjänster och våra samarbetspartners tjänster samt skapar skräddarsydda annonser till dig.

Vi behandlar uppgifter om dig för att kunna genomföra affärsuppföljning och affärsutveckling.

Vi behandlar uppgifter om dig för att kunna trygga kunder och besökares säkerhet både i våra fysiska- och digitala miljöer.

Vi behandlar dina uppgifter för att fullgöra rättsliga förpliktelser och uppfylla lag- och myndighetskrav.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

4. Varifrån kommer dina personuppgifter

De personuppgifter vi använder om dig kommer från olika källor utöver dig såsom offentliga register och samarbetspartners.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

5. Automatiserat beslutsfattande och automatiska processer

Stockholm Live använder automatiska processer och profilering för att ge dig relevant information i form av marknadsföring. Behandlingen kan inbegripa att vi analyserar uppgifter från kunder som nyttjat vissa typer av tjänster eller besökt en viss typ av evenemang och jämför uppgifterna med andra kunder i vår databas. Automatiserat beslutsfattande och profilering kommer inte att resultera i några rättsverkningar mot dig eller på annat sätt påverka dig väsentligt.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

6. Hur länge sparar vi dina personuppgifter

Vi sparar bara dina personuppgifter så länge de behövs och tar därefter bort dem ur våra system. I vissa särskilda fall kan vi behöva spara dina uppgifter under en längre tid.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

7. Vem lämnar vi ut dina personuppgifter till

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till bland annat andra koncernbolag, IT-leverantörer och samarbetspartners. Vi kommer inte att sälja dina personuppgifter till någon annan.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

8. Var använder vi dina personuppgifter

Dina uppgifter kan komma att överföras till land utanför EU/EES.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

9. Dina rättigheter

Du kan när som helst kontakta oss för att använda dig av dina rättigheter.

Du har rätt att av Stockholm Live begära tillgång till och rättelse eller radering av dina personuppgifter. Du kan även begära att vi begränsar vår behandling av dina uppgifter.

Du har rätt att invända mot sådan användning av dina personuppgifter som vi gör med stöd av en intresseavvägning eller när vi använder dina uppgifter för direkt marknadsföring.

För den användning som grundas på ditt samtycke kan du när som helst återkalla ditt samtycke så avslutar vi användningen.

Du har rätt att få ut eller överföra en del av dina personuppgifter i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format.

Du har rätt att klaga till Datainspektionen.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

10. Vi skyddar dina personuppgifter

Vi skyddar dina personuppgifter mot otillbörlig åtkomst, förändring och radering.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

11. Cookies

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse. Läs vår cookie policy här.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

12. Förändringar av denna integritetspolicy

Vi har rätt att ändra denna Integritetspolicy och kommer meddela dig om vi gör det.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

13. Kontaktinformation

Tveka inte att kontakta oss på Stockholm Live om du har några frågor om denna Integritetspolicy, vår användning av dina personuppgifter eller om du vill använda dig av dina rättigheter.

Stockholm Live, org.nr. 556001-1065
Postadress: Box 10055, 121 27 Stockholm-Globen
Besöksadress: Globentorget 2
E-post: [email protected]
Telefon: 08-600 91 00

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.