• Meny
  • Biljetter29

Zara Larsson

The Poster Girl Tour

21 nov - Avicii Arena
Pris: 495-1095 SEK + serviceavgift

Äntligen dags för vår egen popdrottning Zara Larsson för sin första arenaturné! Den 21 november kommer hon med ”Poster Girl Tour” till Avicii Arena. Köp biljett!

Förartist: Jelassi

Kuriosa om Zara Larsson

I sommar är det två år sedan Zara Larsson stod inför den svenska publiken när hon 2019 gjorde årets enda konsert på hemmaplan under Way Out West. Tidigare har hon turnerat i USA och agerat support åt Ed Sheeran på hans Divide Tour. Sedan dess har hon vuxit ännu mer utanför Sveriges gränser och uppmärksammats i flera internationella medier. I slutet av 2020 utsågs hon även till Best Nordic Act på MTV EMA.

I början av 2021 blev Zara Larsson ett av vårens hetaste namn när hon gjorde en kritikerrosad global livestream i samband med släppet av sitt tredje album ”Poster Girl”.

Med sitt band åker nu Zara Larsson på sin första, egna arenaturné. Zara Larsson själv säger att det kommer bli något alldeles extra.

”Att göra en arenaturné har alltid varit en dröm för mig, och nu ska den bli sann! Jag är så glad över att äntligen få kliva upp på scenen framför en livepublik och möta mina fans igen, och att dessutom få göra en hel turné känns otroligt kul. Det kommer bli den största show vi gjort, vi ska inte spara på något!”
 

SJ_700x100_festival.jpg

Inför Besöket

Hålltider

17.30: Entré 2 öppnar upp för Warm Up med mat och musik i Taquerian och American Bar
18.15: Entréerna 4, 6 & 9 öppnar
18.15: Entré 4½, American Express Fast Track öppnar
19.30: Konsertkvällen startar med DJ Norah på scenen följt av Jelassi och sedan ZARA LARSSON!
22.30 ca: Konserten slutar

Mat och dryck

Barer
American Bar: 17.30

Restauranger
Taquerian: 17.30

Kiosker
Flera kiosker öppna på etage 3 & 4

Läs mer om mat- och dryckesutbudet här

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Hitta

Avicii Arena ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom en kilometers promenadavstånd från arenan ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Läs mer om hur du hittar till och i arenan

Dela din upplevelse med oss

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

FAQ

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar i vår FAQ

Biljetter

Biljetter

PRIS: 495-1095 SEK + serviceavgift