• Meny
  • Biljetter20

Weeping Willows - Julturné

#jagvarhär

1 - 2 dec - Annexet
Pris: 595-1295 kr

Den 17 november släpper Weeping Willows det nya mini-albumet ”Snowflakes” som innehåller den egenkomponerade singeln "Let Christmas Be The Reason” och fem nytolkningar av tidigare utgivna jullåtar varav två är duetter med Ane Brun respektive Moneybrother. Kort därefter beger sig Weeping Willows ut på en omfattande julturné som landar i Stockholm den 1 och 2 december.

- Förra året pausade vi från våra omåttligt populära julturnéer. Sist vi var ute på julturné var det slutsålt. I år känner vi att vi har spelat ovanligt lite så det är på tiden att vi reser land och rike runt igen. Det blir en blandning av låtar från alla våra skivor men givetvis tonvikt vid "Christmas Time Has Come” och det nya mini-album vi ger ut i år, hälsar Weeping Willows. Köp biljetter på AXS.com!

Beställ mat & dryck - betala med pej-appen

Till konserterna med Weeping Willows har vi förenklat beställningen av mat & dryck. Du och ditt sällskap som sitter vid bordet kommer att kunna beställa och betala maten med appen pej, så kommer vi och serverar beställningen direkt till din plats - utan att du behöver släppa uppmärksamheten från konserten! 

Ladda ner pej-appen för Iphone här!

Ladda ner pej-appen för Android här!

Köp balkong-biljett

På detta evenemang har du möjlighet att köpa balkongplats. I biljetten ingår följande: 

- Möjlighet att komma in i arenan 30 minuter innan ordinarie insläpp
- Fri garderob
- Fördrink vid ankomst
- Middag (enligt nedan) komponerad av Stureplansgruppen Arena Catering
- Kaffebuffé till desserten
- Middagsgäster har tillgång till en egen bar under hela kvällen
Se meny
Pris: 1375 kr

warmup_695x100.jpg

Missa inte Warm Up!

Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 17.30 och fram tills dess att konserten sätter igång kör vi Warm Up i American Bar, entré 2. Ta något att dricka, sjung högt och kom i rätt stämning! Glöm inte att stretcha!

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa om Weeping Willows

Historien om Weeping Willows börjar redan 1994 då bandet bildades, men den första officiella singeln med namnet ”Broken Promise Land” kom först sommaren 1997. Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn, som blev en svensk popklassiker och har släppts i flera olika versioner och utgåvor sedan dess. I våras firades 20-jubileet med tre jubileumskonserter i Ericsson Globe tillsammans med Gävle Symfoniorkester under ledning av Christoffer Nobin. 

Mer Information

Åldersgräns

18 år*

Kvällens cirkatider

- 17.30: Entré 2 öppnar för Warm Up
- 18.00: Arenan öppnar för gäster med balkongplats
- 18.30: Arenan öppnar för alla
- 20.00: Showen startar
- 21.30 ca: Showen slutar

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Mat, godis och dryck utifrån får inte heller tas med in i arenan. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel

I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

*Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Blixten & Co