• Meny
  • Biljetter23

Weeping Willows

#jagvarhär

31 mars - 1 apr - Ericsson Globe
Pris: 390-895 kr

Weeping Willows firar 20 år sedan debutalbumet ”Broken Promise Land” släpptes med en unik jubileumskonsert  i Ericsson Globe den 31 mars och 1 april 2017. Köp din biljett via AXS.com!

Mat & Dryck
Förhöj arenaupplevelsen med en bit mat innan konserten! Inför kvällen har vi öppnat restaurangerna Grand Escalier och American Bar

Boka bord i Grand Escalier - menyn hittar du här!
Boka bord i American Bar - menyn hittar du här!

Till Weeping Willows kan du också förbeställa champagne och snacksbricka 265 kr som serveras i Champagnebaren. 

- Förbeställ här!

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa
Historien om Weeping Willows börjar redan 1994 då bandet bildades, men den första officiella singeln med namnet ”Broken Promise Land” kom först sommaren 1997. Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn, som blev en svensk popklassiker och har släppts i flera olika versioner och utgåvor sedan dess. 

År 2017 fyller alltså albumet 20 år och Weeping Willows firar detta genom att göra en jubileumskonsert i Ericsson Globe, uppbackade av Gävle Symfoniorkester och som dirigent medverkar Christoffer Nobin. "Broken Promise Land” kommer framföras i nya orkesterarrangemang signerade Pål Svenre som även producerade originalutgåvan, från början till slut. Därefter bjuds det på orkestrerade versioner av Weeping Willows största låtar från de andra albumen. 

Mer Information

Åldersgräns*
Ingen åldersgräns på det här evenemanget.

Kvällens cirkatider

31 mars
18:00 - Entré 2 öppnar för Warm Up
18:30 - Övriga entréer öppnar
18:30 - Arenadörrar öppnar
20:00 - Weeping Willows
20:40 - Paus
21:00 - Weeping Willows
Ca 22:00 - Slut

1 April
Första konserten
14:00 - Entré 2 & 7 öppnar för Warm Up
14:30 - Övriga entréer öppnar
14:30 - Arenadörrar öppnar
16:00 - Weeping Willows
16:40 - Paus
17:00 - Weeping Willows
Ca 18:00 - Slut

Andra konserten
18:30 - Alla entréer öppnar
18:30 - Arenadörrar öppnar
20:00 - Weeping Willows
20:40 - Paus
21:00 - Weeping Willows
Ca 22:00 - Slut

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

*Om åldersgräns
Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Blixten & Co

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ericsson Globe
Pris: 390-895 kr