• Meny
  • Biljetter25

UFC Fight Night Stockholm

1 juni - Ericsson Globe
Pris: 660-4080 SEK

UFC kommer tillbaka till Stockholm och Ericsson Globe!

Lördag 1 juni 2019 smäller det i Ericsson Globe för UFC's sjätte event på svensk mark. Biljetterna släpps kl 10:00 fredagen den 5 april! Köp biljett!

Main Card till detta evenemang är ingen mindre än Alexander "The Mauler" Gustafsson som kommer tillbaka till  Ericsson Globe. För motståndet denna gång står amerikanen Anthony Smith. Fler matcher släpps senare.

Registrera dig på www.ufc.com/stockholm för möjlighet till förköp av biljetter

SJPR0221_695x100_korr1[5].jpg

Inför Besöket

Hålltider

Fredag 31 Maj, Ericsson Globe - Invägning (fri entré)
16.30: Entré 6 öppnar
18.30 ca: Slut

Lördag 1 Juni
15.00: Entré 2, 4 och 6 öppnar samt American Express Fast Track (entré 4,5)
16.00: Prelims
19.00: Main card
22.00 ca: Slut

Mat och dryck

Missa inte Warm Up
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang - kom tidigt och gör det tillsammans med alla andra fans på arenan. Från när entéerna öppnar och fram till dess att evenemanget sätter igång kör vi warm-up i våra öppna barer och restauranger! 

Grand Escalier
Arenans pärla! I en inspirerande miljö startar du kvällen på bästa sätt. God mat, goda drinkar och självklart en trevlig stämning för dig och ditt sällskap. För att garantera din reservation i Grand Escalier behöver vi få in din beställning och betalning senast 2 arbetsdagar innan evenemanget.
Menyn finner du här.
Boka ditt bord här.

Taqueria
Välkommen till vår APP-restaurang! Här bjuds du in till en avslappnad och enkel upplevelse i en livlig miljö. Dela, plocka och njut av mexikansk mat i alla dess former - sharing is caring! Passa på att ladda ner appen redan idag här. 
Menyn finner du här.
Boka ditt bord här.

The American Bar
I American Bar möts du av en modern tappning av en klassisk amerikansk diner. Här erbjuder vi en lekfull miljö för att njuta ev en bit mat och något gott att dricka!
Menyn finner du här.
Boka ditt bord här.

För frågor angående bordsbokning maila [email protected]

Praktisk info

Vad får jag ta med in?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Ryggsäckar samt väskor större än 40x40x20 cm, paraplyer, flaskor, mat och dryck får inte tas med in. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under vanliga frågor.
 
Effektförvaring
Det finns en effektförvaring i entrén där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan. På fredagen finns effektförvaringen i entré 5 i Ericsson Globe. På lördagen finns effektförvaringen i entré 19 på Hovet. Tänk på att våra arenor är kontantfria - endast kortbetalning accepteras.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet!

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Biljetter

Biljetter

PRIS: 660-4080 SEK