• Meny
  • Biljetter26

UFC Fight Night

#ufcstockholm

28 maj - Ericsson Globe
Köp biljett
Powered by AXS.com

Den 28 maj, 2017 återvänder UFC äntligen till svensk mark igen - och denna gång till Ericsson Globe! Köp dina biljetter på AXS.com!

Mat & Dryck i Ericsson Globe
Förhöj arenaupplevelsen med mat & dryck innan konserten! Inför kvällen har vi öppnat restaurangerna Grand Escalier, The American Bar och kommer även att ha prisade El Taco Truck (för alla tacos-älskare) på besök i arenan.

Boka bord i Grand Escalier - se menyn här!
Boka bord i The American Bar - se menyn här!

Åldersgräns:
15 år.
För barn under 15 år gäller målsmans sällskap.

Om evenemanget
Det sprakande huvudnumret blir svenska superstjärnan Alexander ”The Mauler” Gustafsson återkomst, som tar sig an brasilianaren Glover Teixeira. En seger mot tredjerankade Teixeira skulle ta Gustafsson (rankad nummer två) ett steg närmare hans dröm – en ny titelmatch. 

Registrera dig på ufc.com/stockholm för löpande information om evenemanget.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif
Kuriosa
Efter att ha kommit nära att bli världsmästare 2015, tog Alexander Gustafsson en timeout från sporten. Seger mot Jan Blachowicz blev hans enda match 2016, men 2017 ska bli ”The Maulers” år är det tänkt. 30-åringen inleder med att komma hem till Stockholm för en stormatch mot kraftpaketet Glover Teixeira den 28 maj. Brasilianaren har bara en förlust de senaste två åren, och jagar precis som Gustafsson en ny titelmatch.

Det finns fler hemmafavoriter att hålla ögonen på i galan på Ericsson Globe, den 28 maj. Klara för fightkortet är även Jack ”The Joker” Hermansson och den populäre Magnus ”Jycken” Cedenblad båda tar sig an amerikanskt motstånd i form av Alex Nicholson respektive Chris Camozzi.

James Elliott, Vice President, UFC EMEA:
"Våra svenska fans har ända sedan dess krävt att vi ska komma tillbaka, och vi är nu glada att kunna leverera en ny högklassig gala i maj. Sverige har alltid varit en mycket engagerad marknad för oss och tillsammans med våra partners på Viaplay och Ericsson Globe kommer detta bli något som inget sportfan i skandinavien vill missa."

Senast UFC gästade Sverige var i januari 2015 då 30 000 åskådare fyllde Tele2 Arena. Nu ser vi fram emot nästa stormöte i Ericsson Globe!

Mer Information

Lördag 27 maj
Invägning i Ericsson Globe kl 13:30. Ingång i entré 2.

Söndag 28 Maj
14:30: Samtliga entréer öppnar
15:30: Första fighten börjar 
19:00: Huvudkortet - Alexander "The Mauler" Gustafsson vs Glover Teixeira 
22:00 ca-tid: Evenemanget slutar 

Praktisk info

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är Ericsson Globe en kontantfri arena - endast kortbetalning fungerar.

Vad får jag ta med in?
Systemkameran och selfiepinnen måste stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under vanliga frågor.

Garderob & effektförvaring
I anslutning till entrén hittar du en garderob där du kan lämna in din jacka eller mindre väska - kostnad 30 kr. Det finns också en effektförvaring där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan - kostnad 60 kr. 

Kom i god tid
Vi har en hög säkerhetsnivå på våra evenemang och därför är det mycket viktigt att komma i god tid då inpasseringen kan ta längre tid än vad som är vanligt. Tänk också på att det inte är tillåtet att ta med sig större väskor in i våra arenor.