• Meny
  • Biljetter20

Twenty Øne Piløts

The Bandito Tour

8 feb - Avicii Arena
Pris: 395-650 kr

Den 8 februari, 2019 kommer Twenty Øne Piløts​ med deras "The Bandito Tour" till Stockholm och Ericsson Globe. Köp biljett!

Kuriosa om Twenty Øne Piløts

Senast TWENTY ØNE PILØTS var i Sverige (Annexet, 27 oktober 2016) sålde konserten slut på kortare tid än vad det tar att hitta ø på tangentbordet. Spelningen var en succé och nu kommer duon från Ohio äntligen tillbaks till Sverige, den här gången på mäktiga Ericsson Globe i Stockholm! 

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

 

American Express Kortmedlem

Känn dig extra välkommen som American Express Kortmedlem
På Ericsson Globe har du egen entré - American Express Fast Track. Den hittar du vid ingång 4,5. Förmånen gäller dig och ditt sällskap mot uppvisade av ditt Kort. 

Är du American Express Centurion eller Platinum-medlem har du även kostnadsfri access till American Express Invites Lounge som du hittar i Ericsson Globe. Här bjuder vi på varsitt glas mousserande. Platserna i loungen måste förbokas hos American Express Lifestyle på [email protected]

 

Inför Besöket

Hålltider

17.30: Entré 2 öppnar för Warm Up i Ericsson Globe
18.15: Entré 4, 6 och American Express Fast Track öppnar
19.30: Konserten startar med The Regrettes
20:45 ca: Twenty Øne Piløts​
22.30 ca: Konserten slutar

 

Notera också att det inte är tillåtet att köa före kl 07.00 på evenemangsdagen!

 

Kom i god tid

Missa inte Warm Up i Ericsson Globe
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 17.30 och fram tills dess att konserten sätter igång har ni flera alternativ att välja mellan, beroende på vad ni är på för humör!

TAQUERIA
Dela, plocka och njut av mexikansk mat i alla dess former - sharing is caring! Här hittar du menyn.

AMERICAN BAR
Barhäng eller klassiskt amerikanska smaker på maten? Det är hit du kommer före show, match eller konsert. Här hittar du menyn.

Mat och dryck

American Bar
Här finns det bästa barhänget i området! Det är hit du kommer före show, match eller konsert. Vi erbjuder en avslappnad och läcker miljö, där gamla kända smaker möter det lite modernare köket. Självklart hittar du den godaste burgaren här hos oss och för att vara säker på att få plats, tänk på att boka bord! Här hittar du menyn.

Praktisk info

Kom i god tid
Vi har en hög säkerhetsnivå på våra evenemang och därför är det mycket viktigt att komma i god tid . Tänk också på att det inte är tillåtet att ta med sig ryggsäckar eller större väskor in i våra arenor. Om du har ytterligare frågor kan du hitta många svar under vanliga frågor.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet!

Vad får jag ta med in?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Ryggsäckar samt väskor större än 40x40x20 cm, paraplyer, flaskor, mat och dryck får inte tas med in. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under vanliga frågor.
 
Garderob & effektförvaring
Häng in din jacka eller mindre väska i garderoben för att maximera din upplevelse. Garderob finns i anslutning till entrén, den kostar 50:- och då får du öronproppar på köpet. Det finns också en effektförvaring i entré 2 och 5 där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan. Tänk på att våra arenor är kontantfria - endast kortbetalning accepteras.

Dela din upplevelse med oss!

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 395-650 kr
Inkl serviceavgift