• Meny
  • Biljetter25

Tre Kronor-Ryssland

1 maj - Ericsson Globe
Pris: 105-435 kr

Tre Kronor intar Nationalarenan Ericsson Globe för ett spännande möte med Ryssland onsdagen den 1 maj, 2019! Biljetterna släpps kl 10:00 den 8 mars. Köp biljett!

Spelare som tackat ja:

Marcus Pettersson (Pittsburgh Penguins)
Elias Lindholm (Calgary Flames)
William Nylander (Toronto Maple Leafs)
Mattias Ekholm (Nashville Predators)
Patric Hörnqvist (Pittsburgh Penguins)
Henrik Lundqvist (New York Rangers)
Jacob Markström (Vancouver Canucks)
Adam Larsson (Edmonton Oilers)
Erik Gustafsson (Chicago Blackhawks)
Robert Hägg (Philadelphia Flyers)
Oliver Ekman-Larsson (Arizona Coyotes)
Oskar Lindblom (Philadelphia Flyers)
Elias Pettersson (Vancouver Canucks)
Adrian Kempe (Los Angeles Kings)
Marcus Krüger (Chicago Blackhawks)
Loui Eriksson (Vancouver Canucks)
Mario Kempe (Arizona Coyotes)
Jesper Bratt (New Jersey Devils)

Se VM-förfesten på hemmaplan!

Tre Kronor laddar upp för VM i Bratislava i maj och bara en vecka innan VM-turneringen går av stapeln får den svenska hemmapubliken möjlighet att vinka av laget. Den 1 maj spelar nämligen Tre Kronor mot Ryssland i Ericsson Globe och publiken kommer att bjudas på hockey i världsklass. En hel del NHL-spelare kommer att ha hunnit ansluta inför Bratislava.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

American Express Kortmedlem

Känn dig extra välkommen som American Express Kortmedlem
På Ericsson Globe har du egen entré - American Express Fast Track. Den hittar du vid ingång 4,5. Förmånen gäller dig och ditt sällskap mot uppvisade av ditt Kort. 

Är du American Express Centurion eller Platinum-medlem har du även kostnadsfri access till American Express Invites Lounge som du hittar i Ericsson Globe. Här bjuder vi på varsitt glas mousserande. Platserna i loungen måste förbokas hos American Express Lifestyle på [email protected]

 

Inför Besöket

Hålltider

13.30 Entré 2, 4, 6 och American Express Fast Track öppnar (entré 4,5)
15.00 Matchstart
17.15 Matchslut

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, samt mat och dryck, flaskor och paraplyer större än de som ryms i en jackficka. Väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) kan inte heller tas med in i arenan.

​Effektförvaring
Det finns en effektförvaring i Ericsson Globe där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan. 

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats!

Mat och dryck

Missa inte Warm Up
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan - kom tidigt och gör det tillsammans med alla andra besökare på arenan. Från när entéerna öppnar och fram till dess att evenemanget sätter igång kör vi warm-up i våra öppna barer och restauranger!

Grand Escalier
Arenans pärla! I en inspirerande miljö startar du kvällen på bästa sätt. God mat, goda drinkar och självklart en trevlig stämning för dig och ditt sällskap. För att garantera din reservation i Grand Escalier behöver vi få in din beställning och betalning senast 2 arbetsdagar innan evenemanget.
Menyn finner du här.
Boka ditt bord här.

Taqueria
Välkommen till vår APP-restaurang! Här bjuds du in till en avslappnad och enkel upplevelse i en livlig miljö. Dela, plocka och njut av mexikansk mat i alla dess former - sharing is caring! Passa på att ladda ner appen redan idag här. 
Menyn finner du här.
Boka ditt bord här.

The American Bar
I American Bar möts du av en modern tappning av en klassisk amerikansk diner. Här erbjuder vi en lekfull miljö för att njuta ev en bit mat och något gott att dricka!
Menyn finner du här.
Boka ditt bord här.

För frågor angående bordsbokning maila [email protected]

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 105-435 kr