• Meny
  • Biljetter20

TORY LANEZ

#jagvarhär

6 okt - Annexet
Pris: 375 kr

Tory Lanez kommet till Annexet i Stockholm den 6 oktober, 2018. Köp biljetter på AXS.com!

Ett av hiphop och R&B-världens mest intressanta namn just nu återvänder till Sverige! Senast Lanez var i Sverige var det slutsålt och helt fantastiskt – nu är han aktuell med det hyllade albumet ”Memories Don’t Die” och alla förutsättningar finns för en magisk höstkväll med Tory Lanez!

Max antal blijetter

10 /person

Åldersgräns

 13 år

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa om Tory Lanez

Album nummer två från Kanadas stolthet Daystar Peterson (eller Tory Lanez som han är mer känd som) har bara en månad på nacken – men är redan en succé.Med låtar som ”Pieces” (feat. 50 Cent), ”Real Thing” (feat.Future) och “Shooters” har Tory Lanez ännu en gång lämnat ett unikt avtryck i musikvärlden, med sin fantastiska mix av R&B och hiphop – som bara Tory Lanez kan göra det.

Vi längtar efter att få se kanadensaren på svensk mark igen. Lördag 6 oktober är det dags igen – och Annexet i Stockholm är platsen!

Mer Information

Kvällens cirkatider

Entréer:
Konsertstart:
Slut:

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel

I samband med våra konserter säljs skumproppar för 15 kr.

Pressackreditering

Förfrågningar - med artistens namn samt pressbiljett eller fotopass i ämnesraden - skickas till [email protected].

*Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Live Nation

  • 6 okt, kl 19:30
Annexet
Pris: 375 kr