• Meny
  • Biljetter13

This is Christmas

15 dec - Hovet
Pris: 165 SEK + serviceavgift
  • 15 dec., kl 15.00
  • 15 dec., kl 18.00

Vi välkommnar återigen This is Christmas, en julföreställning för hela familjen, till Hovet den 15 december, 2019. Köp biljett!

Kuriosa om This is Christmas

I år presenteras en helt ny show, ett förtrollande juläventyr där vi får följa med på en resa mot julens innersta mening. Allt ramas in av en fantastisk scenshow med dans, liveorkester, dramatik och skådespel. I centrum står julens budskap, som presenteras på ett sätt som passar utmärkt för hela familjen!

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Inför Besöket

Hålltider

Uppdateras närmar evenemanget.

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats! Vi har en hög säkerhetsnivå på våra evenemang och därför är det mycket viktigt att komma i god tid. Tänk också på att det inte är tillåtet att ta med sig större väskor in i våra arenor. Om du har ytterligare frågor kan du hitta många svar under vanliga frågor.

Praktisk info

Vad får jag ta med in?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, ryggsäckar, stora väskor och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Biljetter

Biljetter

PRIS: 165 kr + serviceavgift