• Meny
  • Biljetter13

This is Christmas

15 dec - Hovet
Pris: 165 SEK + serviceavgift

Vi välkommnar återigen This is Christmas, en julföreställning för hela familjen, till Hovet den 15 december, 2019. Köp biljett!

Kuriosa om This is Christmas

I år presenteras en helt ny show, ett förtrollande juläventyr där vi får följa med på en resa mot julens innersta mening. Allt ramas in av en fantastisk scenshow med dans, liveorkester, dramatik och skådespel. I centrum står julens budskap, som presenteras på ett sätt som passar utmärkt för hela familjen!

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Inför Besöket

Hålltider

Första föreställningen
13.30
Entré 11 och 13 öppnar
15.00 Föreställningen börjar

Andra föreställningen
17.00 Entré 11 och 13 öppnar
18.00 Föreställningen börjar

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats! Vi har en hög säkerhetsnivå på våra evenemang och därför är det mycket viktigt att komma i god tid. Tänk också på att det inte är tillåtet att ta med sig större väskor in i våra arenor. Om du har ytterligare frågor kan du hitta många svar under vanliga frågor.

Kommande evenemang

Konserter, sport, esport eller stand up? Läs mer om kommande evenemang i våra arenor Ericsson Globe, Friends Arena, Tele2 Arena, Hovet och Annexet här!

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Praktisk info

Vad får jag ta med in?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Ryggsäckar samt väskor större än 40x40x20 cm, flaskor, mat och dryck får inte tas med in. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under vanliga frågor.
 
Effektförvaring
Det finns en effektförvaring i Ericsson Globes entré 2 där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet!

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Biljetter

Biljetter

PRIS: 165 kr + serviceavgift