• Meny
  • Biljetter25

This is Christmas

16 dec - Hovet
Pris: 150 kr

Vi välkommnar This is Christmas, en julföreställning för hela familjen, till Hovet den 16 december, 2018. Köp biljett!

Kurios om This is Christmas

Hillsong Church Swedens årliga julföreställningen This is Christmas är nu större och mer spektakulärt än någonsin! Det bjuds på fantastiska framträdanden, musik, live-orkester, dans, dramatik och skådespel. Något alldeles särskilt har förberetts på scenen i år. This is Christmas är så mycket mer än bara en scenshow. I centrum står julens budskap, ett budskap om hopp och frid som inkluderar alla människor och som ska märkas även utanför Hovets väggar.

Hillsong Church Sweden samarbetar med en rad organisationer som gör ett fantastiskt jobb med att hjälpa människor med behov i Sverige. 

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Inför Besöket

Hålltider

Showstart kl 15.00:
- 13.30: Entré 11 och 13 öppnar 
- 15.00: Konserten startar 
- 17.00 ca: Konserten slutar

Showstart kl 17.00:
- 16.45: Entré 11 och 13 öppnar 
- 18.00: Konserten startar 
- 20.00 ca: Konserten slutar

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats! Vi har en hög säkerhetsnivå på våra evenemang och därför är det mycket viktigt att komma i god tid. Tänk också på att det inte är tillåtet att ta med sig större väskor in i våra arenor. Om du har ytterligare frågor kan du hitta många svar under vanliga frågor.

Praktisk info

Vad får jag ta med in?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, ryggsäckar, stora väskor och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 150 kr + service avgift