• Meny
  • Biljetter26

This is Christmas

#jagvarhär

17 dec - Hovet
Pris: 150 kr + serviceavgift

Den 17 december presterar Hillsong Church Stockholm återigen sin årliga julföreställning This is Christmas på Hovet. Två julshower för hela familjen! Köp din biljett på AXS.com.

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa om This is Christmas

Hillsong Church Swedens årliga julföreställning på Hovet är nu större och mer spektaulärt än någonsin! Det bjuds på fantastiska framträdanden, musik, live-orkester, dans, dramatik och skådespel. I år gästar även Carola och Samuel Ljungblahd. This is Christmas är mycket mer än en scenshow. I centrum står julens budskap, ett budskap om hopp och frid som inkluderar alla människor och som vi vill ska märkas även utanför Hovets väggar.

Hillsong Church Stockholm samarbetar med en rad organisationer som gör ett fantastiskt jobb med att hjälpa människor med behov i Stockholm. Läs mer om detta under “Packa bussen” på thisischristmas.nu.

Vi ser fram emot en fantastisk dag på Hovet. Välkommen till This is Christmas!  

Mer Information

Åldersgräns*
Ingen åldersgräns.

Kvällens cirkatider

- 15.00: Entré 11 & 13 öppnar 
- 17.00: Showen startar 
- 18.45 ca: Showen slutar

Starta kvällen på bästa sätt
Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Mat, godis och dryck utifrån får inte heller tas med in i arenan. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

*Om åldersgräns
Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Hillsong Church Stockholm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hovet
Pris: 150 kr + serviceavgift