• Meny
  • Biljetter23

The Weeknd

#jagvarhär

17 feb - Ericsson Globe
Pris: 435-600 kr

The Weeknd kommer till Stockholm och Ericsson Globe med sin "Starboy: Legend of the Fall 2017 World Tour" den 17 februari, 2017. Köp din biljett på AXS.com!

Support: Lil Uzi Vert

Starta kvällen på bästa sätt
Förhöj arenaupplevelsen med en bit mat innan konserten! Inför kvällen har vi öppet i American BarLegends Bar och i The PUB!

Ta det säkra före det osäkra och boka bord i American Bar redan nu. Se menyn här

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa
Den kanadensiska superstjärnan The Weeknd smög ut sina första mixtapes på YouTube 2010, och sedan dess har det hänt mycket! Han har släppt dessa mixtapes under fantastiska samlingsalbumet ”Trilogy”, släppt studioalbumen ”Kiss Land” och ”Beauty Behind the Madness” där det senare innehåller superhitten ”Can’t Feel My Face”. Nu är han aktuell med sitt tredje studioalbum som släpps om några veckor, där titelspåret ”Starboy” just nu spelas varm överallt.

Hans röst har jämförts med Michael Jacksons, han har samarbetat med artister såsom Drake, Ariana Grande och Kanye West. The Weeknd är utan tvekan en av våra hetaste och största artister just nu - och ändå känns det som att detta bara är början! Få artister önskas så mycket till Sverige som The Weeknd. Vi vågar lova att detta kommer bli en helt magisk konsert!

Mer Information

Åldersgräns
13 år*

Kvällens cirkatider
Kl 17:30 - Entré 2 öppnar för Warm Up 
Kl 18:15 - Entré 4 & 9 öppnar för ståplatsbiljetter
Kl 18:30 - Entré 6 öppnar 
Kl 20:00 - Konserten startar 
Kl 23:00 ca-tid - Konserten är slut 

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

Pressackreditering
Förfrågningar - med artistens namn samt pressbiljett eller fotopass i ämnesraden - skickas till [email protected].

*Om åldersgräns
Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Live Nation

Ericsson Globe
Pris: 435-600 kr