• Meny
  • Biljetter17

The Show of Christmas

14 dec - Ericsson Globe
Pris: 120 kr
2170 TS_KfS_StL 1000x500_.jpg

Fredagen den 14 december, 2018 kommer The Show of Christmas tillbaka till Ericsson Globe. Köp biljett!

Biljetterna släpps den 24 augusti 2018.

Kuriosa om The Show of Christmas

Den 14 december är det dags för årets upplaga av The Show of Christmas i Ericsson Globe. Artisterna som vi får se på scenen är Lena Philipsson, Uno Svenningsson, Måns Zelmerlöw, Molly Hammar, Ebbot Lundberg och Anders Glenmark. Konferencier för kvällen är vår allas favorit Mark Levengood.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

American Express Kortmedlem

På Ericsson Globe har du egen entré - American Express Fast Track. Den hittar du vid ingång 4,5. Förmånen gäller dig och ditt sällskap mot uppvisade av ditt Kort. Som Centurion och Platinum-medlem har du även access till American Express Invites Lounge som du hittar i Ericsson Globe. Här bjuder vi på varsitt glas Taittinger. Platserna i loungen måste förbokas hos American Express Lifestyle på [email protected]

Inför Besöket

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

Kvällens cirkatider
Entréer:
Konsertstart:
Slut:

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats!

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, ryggsäckar, stora väskor och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan konserten! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker.

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 120 kr