• Meny
  • Biljetter19

The National

#jagvarhär #stockholmlive

4 - 5 nov - Annexet
Pris: 450 kr

Den 4 och 5 november, 2017 ställer sig The National på Annexets scen hos Stockholm Live för två mycket efterlängtade konserter. Köp din biljett på AXS.com!

warmup_695x100.jpg

Missa inte Warm up

Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 17.30 och fram tills dess att konserten sätter igång spelar Caroline Dickson skivor på Warm-Up i American Bar, Entré 6. Ta något att dricka, sjung högt och kom i rätt stämning! Glöm inte att stretcha!

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa om The National

För att kvalificera sig för en plats i indierockens finrum behövs det inte bara ett bra album, utan en helhet som skriker kvalitet. The National har sedan mitten av 00-talet gjort precis allt som krävs – släppt album efter album som både kittlat och hänfört alla som tagit sig tiden att lyssna, och samtidigt jobbat upp ett rykte som en liveakt utav rang.

Efter att länge ha haft ett nytt album i görningen står det nu äntligen klart – i september landar The Nationals kolossalt efterlängtade sjunde fullängdare ”Sleep Well Beast”. Nu har vi den stora äran att även meddela att The National kommer till Sverige för spelningar i dagarna två. Den 4 och 5 november står bandet på Annexets scen i Stockholm.