• Meny
  • Biljetter18

The Fooo Conspiracy

7 okt - Annexet
Pris: 465 SEK

 

The Fooo Conspiracy skjuter fram turnén
The Fooo Conspiracy befinner sig just nu mitt i en omfattande lansering i Sydamerika. Det innebär ändringar i gruppens schema och att turnén i oktober därför kommer att skjutas fram.

The Fooo Conspiracy hälsar:"Det känns såklart sjukt tråkigt men det är bara att hålla ut ett tag till! Vi är fortfarande så taggade på att få komma ut och giga, möta våra fans runt om i Skandinavien och visa upp vår nya show."

Samtliga biljettköpare kommer att få pengarna tillbaka enligt nedan:
* Du som köpt din biljett online kommer att få pengarna återbetalda automatiskt via det betalmedel som användes vid köpet.

* Du som köpt biljetter till Annexet via AXS-ombud ska kontakta vårt Callcenter (0771-31 00 00) eller Servicecenter vid SkyView.

Återköp dina biljetter senast den 17 oktober 2016.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa
The Fooo Conspiracy består av Felix Sandman, Oscar Enestad, Oscar ’Ogge’ Molander & Omar Rudberg. Att vara förband till både Justin Bieber och One Direction var bara början för gruppen som nu sålt ut två turnéer och Ericsson Globe med sin egna show ’The 5th Element’.

De har bland annat tilldelats priser som ’Årets Innovatör’ på Grammisgalan, ’Årets konsert’ och ’Årets Fans’ på Rockbjörnen samt MTV EMAs ’Best Swedish Act’. 2016 började bra med en placering på Billboard Twitter Emerging Artists, där de höll sig kvar i hela sex veckor. Dessutom vann de ytterligare en EMA för ’Best Swedish Act’.