• Meny
  • Biljetter26

The Dire Straits Experience

#jagvarhär #stockholmlive

7 sep - Annexet
Köp biljett
Powered by AXS.com
Pris: 450-800 kr

Den 7 september, 2017 kommer The Dire Straits Experience till Annexet och Stockholm Live. Detta är första gången bandet besöker Sverige, någonsin! Köp din biljett på AXS.com.

Förena er med Dire Straits ursprungliga medlemmar Chris White och Chris Whitten, som tillsammans med musiker i världsklass samlas för den ultimata Dire-Straits-upplevelsen.

Starta kvällen på bästa sätt
Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.


nyhetsbrevspuff_695x100.gif
Kuriosa
Över 20 år har gått sedan Dire Striaights upplöstes, gick skilda vägar och efterlämnade en diskografi innehållande några av de musikaliskt vackra kompositioner, som producerades under rockens glansdagar. Om någonting kan sägas om detta band, så har deras anseende ökat med åren ända fram till idag.

Albumförsäljningen har överstigit 125 miljoner exemplar och fortsätter att ticka uppåt. Idag upptäcker såväl unga som gamla deras musik och ansluter sig till den massiva skaran av fans runtom i världen. Vi är extremt glada över deras besök den 7 september, som är det första i Sverige någonsin!

Mer Information

Åldersgräns
13 år*

Kvällens cirkatider
Entréer:
Konsertstart:
Slut:

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

*Om åldersgräns
Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Phoenix Entertainment

Köp biljett
Powered by AXS.com
  • 7 sep, kl 20:00
Annexet
Pris: 450-800 kr