• Meny
  • Biljetter18

The Dire Straits Experience

#jagvarhär #stockholmlive

25 jan - Annexet
Pris: 450-800 kr

THE DIRE STRAITS EXPERIENCE STÄLLS IN!

Tyvärr måste vi meddela att arrangören Phoenix Entertainment ställer in konserten The Dire Straits Experience som skulle ha genomförts den 25 januari i Annexet. 

Biljetter som köpts på webb eller via Call Center kommer att återbetalas automatiskt till det konto som använts vid biljettköpet. Om biljetterna köpts på annat sätt ber vi dig kontakta återförsäljaren på plats, senast den 25 februari. Vi beklagar det eventuella besvär detta medför.

Eventuella frågor besvaras av arrangören Phoenix Entertainment.


nyhetsbrevspuff_695x100.gif
Kuriosa om bandet

Över 20 år har gått sedan Dire Striaights upplöstes, gick skilda vägar och efterlämnade en diskografi innehållande några av de musikaliskt vackra kompositioner, som producerades under rockens glansdagar. Om någonting kan sägas om detta band, så har deras anseende ökat med åren ända fram till idag.

Albumförsäljningen har överstigit 125 miljoner exemplar och fortsätter att ticka uppåt. Idag upptäcker såväl unga som gamla deras musik och ansluter sig till den massiva skaran av fans runtom i världen. Vi är extremt glada över deras besök den 7 september, som är det första i Sverige någonsin!