• Meny
  • Biljetter19

The Chainsmokers

#jagvarhär

9 mars - Tele2 Arena

Superduon The Chainsmokers landar på Tele2 Arena i Stockholm fredagen den 9 mars, 2018. Köp biljetter på AXS.com!

Support: Mike Perry, Cheat Codes och Vigiland

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa om The Chainsmokers

Grammy-belönade duon The Chainsmokers har nu gjort klart att deras turné ‘Euro Memories…Do Not Open Tour’ kommer till Sverige och Tele2 Arena fredag den 9 mars 2018. 

Med ett unikt sound som når långt över indie- och popgränser har deras låtar och remixer toppat i listorna världen över. Globalt har The Chainsmokers haft över 9,4 miljarder låtstreams och deras debutalbum "Memories ... Do not Open" har streamats över 1,4 miljarder gånger. Lyckan över att de snart intar Stockholm och Tele2 Arena är stor!

Mer Information

Åldersgräns*

13 år

Kvällens cirkatider

- 18.00: Entréer öppnar
- 19.00 ca: Konserten startar med Vigiland, Cheat Codes, Mike Perry och slutligen The Chainsmokers.
- 23.00 ca: Konserten slutar

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Garderob & effektförvaring

Häng in din jacka eller mindre väska i garderoben för att maximera din upplevelse. Garderob finns i anslutning till entrén, den kostar 50:- och då får du öronproppar på köpet. Det finns också en effektförvaring i Ericsson Globes entré 6, mitt emot Tele2 Arenas entréer, där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med in på arenan - kostnad 60:-.

Tänk på att våra arenor är kontantfria - endast kortbetalning accepteras.

Skydda din hörsel

I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

Pressackreditering

Förfrågningar - med artistens namn samt pressbiljett eller fotopass i ämnesraden - skickas till [email protected].

*Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Live Nation