• Meny
  • Biljetter18

The 1975

#jagvarhär

27 feb. - Ericsson Globe
Köp biljett
Powered by AXS.com
Pris: 545-645 kr

The 1975 tvingas flytta fram sin Europaturné!

Tråkiga nyheter. The 1975 meddelar att den kommande Europaturnén, inkluderat konserten i Stockholm och Ericsson Globe den 27 februari, ställs in. Vi jobbar nu stenhårt för att inom kort kunna presentera ett nytt datum i Stockholm, så behåll era biljetter! Mer info inom kort.

Meddelande från bandet:
"På grund av oförutsedda åtaganden kring Brit Awards kommer The 1975 flytta fram sin Europaturné till senare i år. I de städer där det är möjligt kommer nya konsertdatum presenteras inom 2 veckor. Redan köpta biljetter kommer gälla på nya konsertdatum, alternativt återlösas på respektive inköpsställe. Vi beklagar detta och hoppas vi ses inom några månader.”

----------------------------------------------------------------------------------

Den 27 februari 2017 intar Storbritanniens just nu största indierockband, The 1975, Ericsson Globe. Köp dina biljetter på AXS.com!

Starta kvällen på bästa sätt
Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa

The 1975 är inte bara ett av Storbritanniens just nu största indierockband – de är ett band som definierar vår tid. Musikaliskt sett tar de oss till ungdomens källa, där de gör om spelreglerna för hur ett indieband kan låta och med fullängdaren ’I like it when you sleep, for you are so beautiful yet so unaware of it’ som släpptes tidigare i år slog de knock-out på både kritiker och fans.  Med rötter i punken, skapar de numer storslagen pop som varvar vibrerande R&B med 80-tal , vilket mynnat ut i fjäderlätta och euforiska singlar som ’The Sound’ och synth-drivna ’Somebody Else’.

Men oavsett musikalisk riktning, är det bandets kärleksfulla relation till sina fans, som kommit bli bandets stora signum. Och det är därför som vi nu har äran att bjuda in er, till bandets största spelning på svensk mark. En spelning där det inte sparas på något, och deras signifikativa och drömska estetik lyfts in för att höja temperaturen ytterligare. Rödmarkera 27 februari i kalendern - The 1975 intar Ericsson Globe i Stockholm.

Mer Information

Åldersgräns
13 år

Kvällens cirkatider
Entréer:
Konsertstart:
Slut:

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

*Om åldersgräns
Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Luger