• Meny
  • Biljetter25

TERRIFIC TUESDAYS

Svante Randlert - ''Drömledarskapet!'' - TACK TILL AMERICAN EXPRESS - ENABLING PARTNER

26 maj - Friends Arena
Pris: Kostnadsfritt

ENABLING PARTNER - AMERICAN EXPRESS


Välkommen till Terrific Tuesdays! Varje tisdag klockan två får du en timme pepp och framtidstro, levererat av de allra bästa talarna och inspiratörerna. Sändningarna är kostnadsfria och de sker direkt från våra arenor i samarbete mellan talarna, moderatorerna, Pulsen och Stockholm Live. Enabling partner är American Express.

Svante Randlert - Drömledarskapet!

Hur leder jag i en tid av kris och kaos? Hur kan vi alla bidra till ett drömledarskap när vi behöver det som mest? En av Sveriges mest uppskattade talare, Svante “Chefssnack” Randlert, berättar med en otroligt insiktsfull & intressant föreläsning hur DU kan hitta vägen till det bästa ledarskapet någonsin. Gäster är Anna Wikland, VD Google Sverige, med flera.

Vi talar också med Anna Wikland, VD för Google Sverige om hur hon leder i en ny tid. VIlka är fallgroparna och de bästa tipsen? Det är tillsammans vi når framgång!

 
Programledare: Frida Boisen och Kristina Hagström-Ilievska
Talare: Svante Randlert
Spelplats: Friends Arena
Datum: 26/5

Anmäl dig här!

Kostnadsfritt och enkelt att delta

Att ta del av Terrific Tuesdays och några av Sveriges främsta inspiratörer kostar inget mer än din tid. Däremot går det utmärkt att ge ett frivilligt bidrag för att stötta satsningen för den som vill det. Allt överskott går till WHO:s fond COVID-19 Solidarity Response Fund.

Programmen kommer livesändas på webben, från Stockholm Lives arenor Ericsson Globe, Friends Arena och Tele2 Arena och du kan ta del av det på datorn, telefonen eller surfplattan utan problem. Du anmäler dig till varje TerrificTuesday separat. I samband med din anmälan får du också all information du behöver för att kunna delta.

Moderatorer och initiativtagare

frida_terrifictuesdays_300x169_100k.jpg kristina_terrifictuesdays_300x169_100k.jpg
Frida Boisen Kristina Hagström-Ilievska

Digital expert, författare och journalist och programledare på TV3. Årets digitala influencer 2019, Årets kvinnliga företagare 2019. Föreläser om digital kommunikation och sociala medier.

Specialist på företagskultur, sälj- och marknadsintegration, föreläsare och ledarskapscoach. Mottagare av B2B Commercial Excellence Director of the Year 2019.

Om Terrific Tuesdays

TerrificTuesdays är ett initiativ där Frida Boisen och Kristina Hagström-Ilievska tillsammans med Pulsen varje vecka bjuder in Sveriges främsta talare för att ge hela landet ny kraft, nya insikter och mer inspiration. I en tid när vi inte kan samlas fysiskt använder vi IT som möjliggörare och möts varje vecka i en unik digital konferens för alla.