• Meny
  • Biljetter25

Tekashi 6ix9ine - nytt datum!

19 sep - Hovet
Pris: 395 kr

Efter att den planerade konserten med 6ix9ine tyvärr fick ställas in har vi försökt hitta ett nytt datum för den sedan länge slutsålda konserten. Det nya datumet blir onsdag 19 september – och vi kan dessutom meddela att konserten nu flyttas upp till Hovet, vilket innebär att fler biljetter kan släppas. 

OBS! Du som redan har biljett och vill gå på det nya datumet behöver ej göra något – köpt biljett gäller i dörren.

Återlösa biljetter

Om du inte har möjlighet att gå på konserten på det nya datumet så kan du återlösa din biljett, genom att kontakta återförsäljaren senast 16 september. Om du köpt biljett via Ticketmaster så kontaktar du [email protected] eller 077-170 70 70 och om du köpt via AXS så kontaktar du [email protected] eller callcenter på 077 131 00 00. Det finns även möjlighet för dig som vill byta till sittplats att göra det via dessa kanaler! (Om du har köpt via Ticketmaster så behöver du återlösa biljetten först – för köp via AXS så kan du byta direkt).

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

 

Inför Besöket

Hålltider

18:30 Entré 11 & 13 öppnar
19:30 Konserten startar
Ca 22:30 Slut

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats! Vi har en hög säkerhetsnivå på våra evenemang och därför är det mycket viktigt att komma i god tid. Tänk också på att det inte är tillåtet att ta med sig större väskor in i våra arenor. Om du har ytterligare frågor kan du hitta många svar under vanliga frågor.

Praktisk info

Vad får jag ta med in?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) kan inte heller tas med in i arenan.

Garderob & effektförvaring
Häng in din jacka eller mindre väska i garderoben för att maximera din upplevelse. Garderob finns i anslutning till entrén och kostar 50 kr, då får du öronproppar på köpet. Det finns också en effektförvaring i entré 2 där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan. Tänk på att våra arenor är kontantfria - endast kortbetalning accepteras.

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.