• Meny
  • Biljetter20

Teddy Afro

11 aug - Annexet
Pris: 495 kr
pressbild_1000x500.jpg

Den hyllade, platinumsäljande och högaktuella etiopiska superstjärnan Teddy Afro åker ut på sin största turné hittills i sommar och kommer till Stockholm för en konsert i Annexet den 11 augusti, 2018. Köp biljett!  

Kuriosa om Teddy Afro

Idag är Teddy Afro mer aktuell än någonsin och står med senaste albumet Ethiopia på toppen av sin karriär. Albumet är det mest sålda genom tiderna i Etiopien och har befäst Teddy Afro som en av den afrikanska kontinentens absolut största superstjärnor!

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Inför Besöket

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

Kvällens cirkatider
21:00 Biljettkassan öppnar
22:00 Entré 3 öppnar
22:00-00:30 Warm up med DJ Da'lion
00:30-01:15 Artist på scen
01:15-01:45 Paus
01:45-02:30 Artist akt 2
02:00 Biljettkassan stänger
03:00 Annexet stänger 
 

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats! 

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, ryggsäckar, stora väskor och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan. 

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker.! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 495 kr