• Meny
  • Biljetter28

Tash Sultana

1 apr - Annexet
Pris: fr 485 SEK + serviceavgift

Musikundret och multi-instrumentalisten från Australien kommer till Sverige. Den 1 april spelar Tash Sultana på Annexet i Stockholm! Köp biljett!

Special guest: Josh Cashman

Kuriosa om Tash Sultana

Tash Sultana har haft en explosiv utveckling. 2016 satt Tash hemma i sovrummet och spelade in låtar med en go pro-kamera. Ett gäng virala YouTube-hits och fem år senare är Tash en global superstjärna – både som artist och producent – som säljer ut arenor, åker på stora världsturnéer och headlinar några av världens största festivaler.
 

Allt började då Tash som treåring fick en gitarr och började lära sig spela på egen hand. Som 13-åring användes falsk-leg för att komma in på klubbarna under deras öppen scen-kvällar och efter skolan började Tash försörja sig som gatumusikant i Melbourne.
 

Numera behärskar det australiensiska fenomenet tolv olika instrument och har en röst vars register få kan mäta sig med. Under konserterna spelar Tash alla instrument själv. Med hjälp av samplers och loopar byggs varje låt upp till enorma urladdningar, som osar av fest och glädje.
 

Framdragen av succésingeln ”Jungle” samlade debutalbumet ”Flow State” över en miljard streams och utsågs till Blues and Roots Album of The Year under ARIA Awards hemma i Australien. Vintern 2021 kom uppföljaren ”Terra Firma”, där Tash Sultana tog allt det som var lysande redan på debuten ännu längre.

Räkna med en euforisk stämning då Tash Sultana kommer till Stockholm och Annexet 1 april.

 

SJ_700x100_festival.jpg

Inför Besöket

Ladda ner Stockholm Live-appen

Till det här evenemanget är dina biljetter helt digitala och levereras till Stockholm Lives app. Du behöver ladda ner appen för att hämta och hantera dina biljetter för en smidig och säker inscanning vid entrén.

Läs mer och ladda ner appen här

Hålltider

Tider uppdateras närmare konserten.

Notera att det inte är tillåtet att köa innan kl 07:00 på evenemangsdagen.

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Praktisk info

Uppdateras närmare konserten

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Kommande evenemang

Konserter, sport, esport eller stand up? Läs mer om kommande evenemang i våra arenor Avicii Arena, Friends Arena, Tele2 Arena, Hovet och Annexet här!

Mat och dryck

Missa inte Warm Up
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang - kom tidigt och gör det tillsammans med alla andra fans på arenan. Från när entéerna öppnar och fram till dess att evenemanget sätter igång kör vi warm-up i våra öppna barer och restauranger! 

Hitta till arenan

Annexet ligger i stadsdelen Johanneshov i södra Stockholm. Inom en kilometers promenadavstånd från Annexet ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Läs mer om hur du hittar hit

Dela din upplevelse med oss

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

Biljetter

Biljetter

PRIS: fr 485 SEK + serviceavgift