• Meny
  • Biljetter21

Symphonic Pink Floyd

#jagvarhär #stockholmlive

11 dec - Ericsson Globe
Pris: 450-640 kr

Den 11 december, 2017 kommer Symphonic Pink Floyd till Ericsson Globe i Stockholm. Köp biljett på AXS.com!

Support: James LaBrie

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Om showen Symphonic Pink Floyd

Specialeffekter, akrobater i luften, en storslagen orkester och mycket, mycket mer när det inflytelserika bandet Pink Floyd hyllas i Ericsson Globe!

I år är det 50 år sedan Pink Floyd släppte deras första album ”Pipers At The Gates of Dawn” och skapade en helt ny genre som i sin tur inspirerat flera generationer. Med showen Symphonic Pink Floyd hyllar vi bandets musikaliska verk. Redan idag kan vi presentera att den kanadensiska sångaren James LaBrie, mest känd som medlem i bandet Dream Theater, kommer att inta scenen.

Det blir en härlig blandning av musiker, fräsiga effekter samt en pampig orkester som leds av den världsberömda dirigenten Niel Sidwell. Helt klart en show för alla Pink Floyd-fans!

Mer Information

Åldersgräns

13 år

Kvällens cirkatider

Entréer:
Konsertstart:
Slut:

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel

I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

*Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Phoenix Entertainment