• Meny
  • Biljetter26

SWEDISH HOUSE MAFIA

2 - 4 maj - Tele2 Arena
Pris: 450-750 kr
  • 2 maj, kl 19.30
  • 3 maj, kl 19.30
  • 4 maj, kl 19.30

SWEDISH HOUSE MAFIA återförenas och blåser taket av Tele2 Arena torsdag, fredag och lördag den 2-4 maj 2019! Köp biljett!

Vi visste att intresset för Swedish House Mafias återförening skulle bli stort, men detta intresse är rekordstort. Först var det en konsert, sedan släpptes det upp en extrakonsert, nu står det klart att det blir ytterligare en konsert torsdagen den 2 maj.

Förbered ditt biljettköp på bästa sätt

Vi vill att ditt biljettköp ska gå så snabbt och smidigt som möjligt. Följ vår checklista och du är maximalt förberedd inför biljettsläppet!

  1. Logga in eller skapa ett nytt konto på AXS.com.
  2. Gå till Waiting Room när det öppnar, vanligtvis 30 minuter innan biljettsläpp.
  3. Du tilldelas ett slumpmässigt könummer och prioriteras före personer som når Waiting Room när biljettsläppet påbörjats. Här filtrerars ”botar” och ”robotar” bort.
  4. När det är din tur får du tillträde till köpflödet om det fortfarande finns biljetter kvar.
  5. Det är viktigt att du INTE "refreshar" sidan, den uppdateras automatiskt. Tålamod med andra ord!
  6. När det är din tur får du välja antal biljetter och priskategori. Acceptera för att genomföra betalningen. Nekar du de valda biljetterna placeras du återigen i kö.

Vänligen notera! Vid stort intresse säljs biljetterna slut snabbt. En plats i Waiting Room innebär inte att du är garanterad biljett. Du har däremot företräde in i köpflödet framför personer som inte tilldelats ett nummer i Waiting Room.

Lycka till med ditt biljettköp! Har du frågor eller funderingar kontakta AXS Sveriges konsumentsupport på Facebook: www.facebook.com/axs

Kuriosa om SWEDISH HOUSE MAFIA

År 2012 gav sig gruppen ut på en avskedsturné där de tre sista spelningar skedde på Friends Arena med över 100 000 fans i publiken. Nu återförenas supertrion på Tele2 Arena i vår! Vi är extremt glada och taggade över att se Axwell, Steve Angello och Sebastian Ingrosso återigen samlas för att lyfta taket på en våra mäktiga arenor nästa år!

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Tillgänglighetsplatser

Tillgänglighetsplatser bokas via AXS telefonbokning på telefon 08-446 852 39
Öppettider:
Måndag-fredag: kl 09:00-18:00
Lördag-söndag: kl 10:00-14:00

Biljettfrågor

Har du frågor eller funderingar kring biljetter kontakta AXS Sveriges konsumentsupport på Facebook: www.facebook.com/axs

Övriga frågor

Vid evenemang hyr Stockholm Live i de allra flesta fall ut arenan till en arrangör, i detta fall Live Nation. Arrangören har huvudansvaret för evenemanget vilket bl a innefattar tider, evenemangets utformning, säkerhetsplanering, åldersgräns, evenemangets ljud- och ljusproduktion etc. Har du frågor eller synpunkter gällande detta ber vi dig kontakta arrangören Live Nation direkt. 

Inför Besöket

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

Entréer:
Evenemangsstart:
Slut:

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats!

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

icon_mobile.png

Tele2 Arena-appen

Beställ mat & dryck, tävla, ta del av erbjudanden och förstärk din upplevelse på Tele2 Arena med nya Tele2 Arena-appen. Oavsett om du är på arenan för att se Djurgården, Hammarby eller en konsert - Välj hur du vill uppleva appen första gången du loggar in så får du en mer personifierad app. 

Ladda ner Tele2 Arena-appen (eller uppdatera den befintliga) från App Store eller Google Play.

calendar icon.png

Kommande evenemang

Bästa upplevelsen är live! Se alla våra kommande evenemang i våra arenor här.

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 450-750 kr

Tillgänglighetsplatser

Tillgänglighetsplatser bokas via AXS telefonbokning på telefon 08-446 852 39
Öppettider:
Måndag-fredag: kl 09:00-18:00
Lördag-söndag: kl 10:00-14:00