• Meny
  • Biljetter20

Sweden International Horse Show

25 - 28 nov - Friends Arena
Pris: 125-2995 kr + serviceavgift
  • 25 nov., kl 19.00
  • 26 nov., kl 9.30
  • 27 nov., kl 9.30
  • 28 nov., kl 9.30

Sweden International Horse Show är tillbaka till första advent 2021


Biljetterna till Sweden International Horse Show släpps i augusti.

Planeringen inför Sweden International Horse Show den 25-28 november 2021 är i full gång. Årets evenemang kommer att bjuda på sport och show på samma höga nivå som publiken blivit van vid efter alla år.

- Efter att vi tvingades ställa in SIHS förra året på grund av coronapandemin är vi nu mer laddade än någonsin, säger Christin Ericsson, Event Director Sweden International Horse Show.

- Vi ser verkligen fram emot att återigen få bjuda in publiken till vårt unika koncept med världsledande ekipage inom fem tävlingsgrenar, internationella och svenska showartister och härlig julstämning.

Vanligtvis släpps biljetterna den här tiden på året, men i år flyttas biljettsläppet fram till augusti.
- Förhoppningsvis har vardagen återgått lite mer till det normala då, säger Christin Ericsson, som avslöjar att årets evenemang bjuder på flera stora nyheter. 

- Vi vänder på arenalayouten, så att du som besökare möts av en inbjudande mässa och den nya Mässarenan med inspirerande innehåll hela dagarna. Huvudarenan, med den karaktäristiska 400 kvadratmeter stora LED-skärmen, placeras i den norra delen av arenan. Vi gör också plats för nya serveringar och mötesplatser, något som vi vet att vår publik efterfrågat, säger Christin Ericsson.

Preliminärt släpps de första biljetterna i slutet av juli och det stora biljettsläppet följer därefter den 25 augusti. 

Följ Sweden International Horse Show på sociala medier och hemsidan för de senaste uppdateringarna. Här presenteras löpande nyheter om program, innehåll i den nya Mässarenan, deltagare med mera.

Biljettinformation

Alla som redan köpt biljett till årets upplaga av Sweden International Horse Show rekommenderas att hålla hårt i sin biljett då den gäller till evenemanget i november 2021. Vid biljettfrågor och eventuell återlösen kontakta [email protected]. Sista dagen för återlösen är 14 november 2020.

För dig som ännu inte köpt biljett och vill göra det: för tillfälligt är biljettförsäljningen stängd men kommer att öppna igen i augusti.

Läs mer på www.horseshow.se.

 

SJPR0221_695x100_korr1[5].jpg

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Inför Besöket

Program

Läs mer om program här!

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Mat och dryck

Missa inte Warm Up
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan - kom tidigt och gör det tillsammans med alla andra besökare på arenan. Från när entéerna öppnar och fram till dess att evenemanget sätter igång kör vi warm-up i våra öppna barer och restauranger!

All mat och dryck i Friends Arena lagas och serveras av Five Moments. Läs mer om mat- och dryckesutbudet här!

Hitta till arenan

Friends Arena ligger i Arenastaden i Solna, strax norr om Stockholm. Till och från Friends Arena tar du dig enklast via kollektivtrafik; pendeltåg, tvärbana, tunnelbana eller buss. Läs mer om hur du hittar hit!

Dela din upplevelse med oss

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

FAQ

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.