• Meny
  • Biljetter09

Sweden International Horse Show - Framflyttad

18 - 21 feb - Friends Arena
Pris: 125-2995 kr + serviceavgift
  • 18 feb., kl 19.00
  • 19 feb., kl 9.30
  • 20 feb., kl 9.30
  • 21 feb., kl 9.30

Vinterns stora hästfest - Sweden International Horse Show - flyttas från första adventshelgen till den 18-21 februari 2021.

På grund av den rådande situationen med coronakrisen, och för att kunna genomföra evenemanget på bästa tänkbara sätt, har organisationen bakom Sweden International Horse Show fattat beslut om att flytta fram evenemanget två och en halv månad till den 18-21 februari 2021.

Evenemanget i februari 2021 kommer därmed att bli något unikt då tomtar och julklappar kommer att få ge plats åt andra stämningshöjare. Konceptet blir dock detsamma – internationell tävling och shownummer i världsklass.

Under 2021 kommer det därmed att genomföras två upplagor av Sweden International Horse Show – dels den 18-21 februari och dels traditionsenligt under första advent den 25-28 november. Alla som redan köpt biljett till årets upplaga av SIHS rekommenderas att hålla hårt i sin biljett då den gäller till evenemanget i februari. Om du inte kan gå på det nya datumet så finns det möjlighet att göra ett återköp genom att kontakta [email protected].

Kuriosa om Sweden International Horse Show

Den 18-21 februari är det dags för hästfest – Sweden International Horse Show. I år genomförs SIHS för 28e gången och det blir sjunde året som evenemanget genomförs på Friends Arena. Genom åren har evenemanget blivit oerhört uppskattat och lockar årligen över 80.000 besökare. I år kommer det som vanligt att bjudas på tävling och show i absolut världsklass, samtidigt kommer ingenting att vara sig riktigt likt då det planeras en hel del nyheter i samband med årets upplaga av SIHS. Läs mer på www.horseshow.se.

SJPR0221_695x100_korr1[5].jpg

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Inför Besöket

Program

Läs mer om program här!

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Mat och dryck

Missa inte Warm Up
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan - kom tidigt och gör det tillsammans med alla andra besökare på arenan. Från när entéerna öppnar och fram till dess att evenemanget sätter igång kör vi warm-up i våra öppna barer och restauranger!

All mat och dryck i Friends Arena lagas och serveras av Five Moments. Läs mer om mat- och dryckesutbudet här!

Hitta till arenan

Friends Arena ligger i Arenastaden i Solna, strax norr om Stockholm. Till och från Friends Arena tar du dig enklast via kollektivtrafik; pendeltåg, tvärbana, tunnelbana eller buss. Läs mer om hur du hittar hit!

Dela din upplevelse med oss

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

FAQ

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Biljetter

Biljetter