• Meny
  • Biljetter21

Sweden International Horse Show

25 - 28 nov - Friends Arena
Pris: 125-2995 kr + serviceavgift
  • 25 nov., kl 12.00
  • 26 nov., kl 9.00
  • 27 nov., kl 9.00
  • 28 nov., kl 9.00

Sweden International Horse Show tvingades till ett uppehåll på grund av coronapandemin, men den 25-28 november är det äntligen dags för hästarna att ta över Friends Arena. Köp biljett!

Under fyra dagar blir det toppsport i fem grenar – hoppning, dressyr, fyrspannskörning, islandshästar och fälttävlan. Utöver den internationella ryttareliten innehåller programmet ett flertal svenska och internationella shownummer, och som traditionen bjuder blir det maximal julstämning. 

Läs mer på www.horseshow.se och följ Sweden International Horse Show på sociala medier för de senaste uppdateringarna. Här presenteras löpande nyheter om program, innehåll i den nya Mässarenan, deltagare med mera.

De som köpte biljett till SIHS 2020, och har valt att behålla sin biljett, har kvar sin plats till den aktuella föreställningen. Om evenemanget 2021 inte skulle kunna genomföras enligt plan kommer biljetterna att återlösas.

 

SJ_700x100_festival.jpg

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Inför Besöket

Program

Läs mer om program här!

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Mat och dryck

Missa inte Warm Up
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan - kom tidigt och gör det tillsammans med alla andra besökare på arenan. Från när entéerna öppnar och fram till dess att evenemanget sätter igång kör vi warm-up i våra öppna barer och restauranger!

All mat och dryck i Friends Arena lagas och serveras av Five Moments. Läs mer om mat- och dryckesutbudet här!

Hitta till arenan

Friends Arena ligger i Arenastaden i Solna, strax norr om Stockholm. Till och från Friends Arena tar du dig enklast via kollektivtrafik; pendeltåg, tvärbana, tunnelbana eller buss. Läs mer om hur du hittar hit!

Dela din upplevelse med oss

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

FAQ

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.