• Meny
  • Biljetter25

Sweden International Horse Show 2020

26 - 29 nov - Friends Arena
Pris: 125-2995 kr + serviceavgift
  • 26 nov., kl 19.00
  • 27 nov., kl 9.30
  • 28 nov., kl 9.30
  • 29 nov., kl 9.30

Den 26-29 november är Sweden International Horse Show tillbaka på Friends Arena för vinterns stora hästfest. Köp dina biljetter här!

Skulle situationen kring Covid 19 innebära att evenemanget inte kan genomföras kommer de som köpt biljetter kontaktas via mail och pengarna för biljettköp återbetalas automatiskt.

Kuriosa om Sweden International Horse Show

Den 26-29 november är det dags för vinterns stora hästfest – Sweden International Horse Show. I år genomförs SIHS för 28e gången och det blir sjunde året som evenemanget genomförs på Friends Arena. Genom åren har evenemanget blivit oerhört uppskattat och lockar årligen över 80.000 besökare. I år kommer det som vanligt att bjudas på tävling och show i absolut världsklass, samtidigt kommer ingenting att vara sig riktigt likt då det planeras en hel del nyheter i samband med årets upplaga av SIHS. Läs mer på www.horseshow.se.

SJPR0221_695x100_korr1[5].jpg

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Inför Besöket

Program

Läs mer om program här!

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Mat och dryck

Missa inte Warm Up
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan - kom tidigt och gör det tillsammans med alla andra besökare på arenan. Från när entéerna öppnar och fram till dess att evenemanget sätter igång kör vi warm-up i våra öppna barer och restauranger!

All mat och dryck i Friends Arena lagas och serveras av Five Moments. Läs mer om mat- och dryckesutbudet här!

Hitta till arenan

Friends Arena ligger i Arenastaden i Solna, strax norr om Stockholm. Till och från Friends Arena tar du dig enklast via kollektivtrafik; pendeltåg, tvärbana, tunnelbana eller buss. Läs mer om hur du hittar hit!

Dela din upplevelse med oss

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

FAQ

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Biljetter

Biljetter