• Meny
  • Biljetter21

Sweden International Horse Show

#sihs2019

28 nov - 1 dec - Friends Arena
Pris: 125-395 kr
sihs_2.png
  • 28 nov., kl TBA
  • 29 nov., kl TBA
  • 30 nov., kl TBA
  • 1 dec., kl TBA

Dagarna 28 november - 1 december, 2019 är det äntligen dags för Sweden International Horse ShowFriends Arena igen! Vi ser fram emot en hel helg med fantastiska uppvisningar, spännande tävlingar och fina fynd på den stora ridsportmässan. Biljetterna släpps den 25 april kl 10:00. Köp biljett!

Kuriosa om Sweden International Horse Show

Det kommer det att bli ett stjärnspäckat program under Sweden International Horse Show, som traditionsenligt äger rum under första adventshelgen på Friends Arena. Även i år kommer de absolut bästa ryttarna och kuskarna i världen att samlas. Dessutom kommer vi att få njuta av fantastiska shownummer! Lorenzo är äntligen tillbaka och visar upp sin omtalade show, och Tobbe Larsson, vår svenska världsartist, firar 20 år som artist genom att för första gången uppträda på Sweden International Horse Show.

 - Vi kommer att ha världseliten på plats inom fyra grenar – hoppning, dressyr, körning och island/tölt. Dessutom kommer vi att ha en fartfylld fälttävlan med internationella ryttare. Med det fina rykte Sweden International Horse Show har, lyckas vi locka hit de allra bästa inom varje disciplin, säger sportchefen Malin Baryard Johnsson. 

Se hela programmet på swedenhorseshow.se!

SJPR0221_695x100_korr1[5].jpg

 

Inför Besöket

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Säkerhetskontroller genomförs vid entréerna som en trygghetsskapande åtgärd. Kom därför i god tid och lämna väskan hemma– ryggsäckar och väskor större än 40x40x20 cm kan inte tas med in till arenan men går att lämna in i effektförvaringen.

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

På Friends Arena finns restauranger med god mat och fullständiga rättigheter. På Stallbacken finns dessutom en Food Court. Arenans kiosker erbjuder ett utbud av enklare mat, snacks och dryck. Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

info icon.png

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

Mellan föreställningarna
Läktarna kommer att tömmas efter varje show så ta gärna med jackor eller mässfynd från era platser då läktarna kan behöva städas. Detta gäller även om du har biljett till föreställningen efter. I god tid för nästa show öppnas sedan läktarna igen.
Tänk på att ha biljetten med dig om du lämnar din plats under pågående föreställning då det är biljettkontroll ner till läktarna.

Effektförvaring
Gjorde du alldeles för många fynd på ridsportmässan? Lämna in de största påsarna i effektförvaringen i Entré A för 100kr.

Gästservice
Har du frågor eller problem hjälper vi dig gärna på plats. Besök Gästservice vid sektion 140 eller Infodisken på mässan vid gate 3.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

question icon.png

Övrig info

Mässan och Stallbacken
Fynda i den 10 000 kvm stora ridsportmässan som fortsätter i foajén på läktare 1 runt hela arenan. Har du en föreställningsbiljett gäller den som entré till mässan hela samma dag som föreställningen.

I anslutning till mässan finns den populära Stallbacken med alla våra rashästar och paddocken där spännande uppvisningar pågår löpande. Agria Djuförsäkringar finns på plats och bjuder på spännande möten med helt andra djur än hästar.

subway.png

Ta tunnelbanan

Vi rekommenderar tunnelbanan för smidigast resa. Åk med tunnelbanans blå linje 11 och kliv av vid tunnelbanestation Solna centrum eller Näckrosen, ca 10 min från T-Centralen.

Planera din resa med SL:s reseplanerare

Finns det parkering i anslutning till arenan?
Friends Arena erbjuder generellt inga parkeringsplatser i samband med evenemang. Vid de evenemang parkering erbjuds, säljs dessa platser på respektive evenemangs sida här på friendsarena.se. Läs mer om parkeringsmöjligheterna i området på arenastaden.se.

Tåg_icon.png

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Biljetter

Biljetter

PRIS: 125-395 kr

VIP-biljetter

Boka VIP-biljetter till evenemangets innersta krets!

Välkomna till Sweden International Horse Show och Riders’ Lounge Exclusive. Ett tillfälle att få mingla, äta god mat och uppleva evenemanget mitt bland ryttare, sponsorer och hästägare.

Med VIP-biljett får du:

  • En egen ingång via VIP- entré upp till Riders’ Lounge där värdar tar hand om er och visar er till bords.
  • En fantastisk lunch eller middagsbuffé serveras av Operakä[email protected] Arena.
  • Dryck, kaffebord, fri parkering och sittplats på huvudläktaren (läktare 1) ingår samt även en möjlighet att sätta sig på läktaren i direkt anslutning till loungen.

Välj det VIP-paket som passar er. Läs mer om VIP-paketen här!

Vid frågor kontakta oss på [email protected].