• Meny
  • Biljetter21

Sverige-Turkiet

Nations League

10 sep - Friends Arena
Pris: 300-800 kr
1000x500_Sve_tur.jpg

Sverige möter Turkiet på Friends Arena den 10 september 2018. Köp biljett!

I höst försvinner träningslandskamperna för Sverige och de Europeiska landslagen på herrsidan och ersätts av matcher i nya Uefa Nations League. Nu står också spelschemat klart för Blågult, där man inleder med att möta Turkiet på hemmaplan 10 september

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Inför Besöket

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

Entréer:
Matchstart:
Slut:
 

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats! Kollektivtrafik är många gånger det bästa alternativet när många ska till och från stora evenemang samtidigt.

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, ryggsäckar, stora väskor och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat & Dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker.

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 300-800 kr