• Meny
  • Biljetter26

Sverige tolkar David Bowie

20 feb - Ericsson Globe
Pris: 500-1100 kr

Den 20 februari, 2018 gör vi plats för Sverige tolkar David Bowie i Ericsson Globe i Stockholm. Köp biljett på AXS.com!

Dryga två år efter David Bowies tragiska bortgång samlas Sveriges mest uttrycksfulla artister för en kärleksfylld hyllning till legendaren. De kommer under kvällen att tolka
David Bowies musik utifrån deras egna röster och genre.

Bland de medverkande artisterna finns:
Magnus Carlson, Mia Skäringer, Min Stora Sorg, Ebbot Lundberg, Dennis Lyxzén, Moto Boy, Amanda Bergman, Daniel Boyacioglu, Julia Frej Vaz, Sarah Klang, Cissi Wallin. Vi kommer löpande att släppa fler artister under hösten.

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa om Sverige tolkar David Bowie

David Bowie har haft ett enormt inflytande på musikens utveckling och artister inom flera olika områden i många årtionden. För att hylla David Bowie kommer några av Sveriges mest uttrycksfulla artister att samlas i Ericsson Globe och framföra sina egna tolkningar av David Bowies oförglömliga musik. Allt i musikalisk ledning av kapellmästare Stefan Sporsén.

Mer Information

Åldersgräns*

13 år

Kvällens cirkatider

- 17.30: Entré 6 öppnar för Warm Up i Legends Bar
- 17.30: Entré 4,5 & 7 öppnar
- 19.30 ca: Showen startar
- 22.00 ca: Showen slutar

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel

I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

*Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Superturken