• Meny
  • Biljetter11

Sverige-Lettland

28 juni - Hovet
Pris: 170-1575 SEK

Sverige tar emot Lettland på Hovet för en härlig basketfest på internationell nivå den 28 juni, 2018. Köp biljett!

Sverige återvänder till Hovet

Nu är det dags att samla in intresse för att gå på den avgörande matchen mellan Sverige-Lettland den 28 juni på Hovet. Vinner Sverige med 10 poäng har vi chansen att gå vidare - ta med spelare, föräldrar, vänner och köp biljetterna tillsammans!

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

 

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Inför Besöket

Hålltider

Kvällens tider
- 17.30: Entré 11 och 13 öppnar 
- 18.30: Matchstart
- 20.15 ca: Matchslut

Kom i god tid

Moose Nation Fan Zone

Supporterklubben Moose Nation laddar upp inför matchen på den grekiska kolgrillsbaren bredvid Hovet. Välkomna dit innan matchen för att värma upp!

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats! 

Praktisk info

Vad får jag ta med in?

Inga banderoller är tyvärr tillåtna, endast Svenska och Lettiska flaggor är tillåtna. Visitation kommer att ske vid dörren. Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, ryggsäckar, stora väskor och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan. 

Kontantfri arena

För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

 

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker.​ Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Biljetter

Ordinare biljetter

PRIS: 170-1575 kr
Inkl serviceavgift