• Meny
  • Biljetter20

Sverige-Chile

#jagvarhär

24 mars - Friends Arena
Pris: Från 200 kr
svff_some_Sverige-chile_500x250.jpg
vitruta_250x250.jpg
vitruta_250x250.jpg

Sverige möter Chile i VM-uppladdningen på Friends Arena lördagen den 24 mars, 2018. Köp dina biljetter här!

Världstian Chile kommer till Friends Arena för att möta Sverige i en träningslandskamp lördagen den 24 mars. Planerna för att åstadkomma bästa möjliga VM-uppladdning pågår för fullt på SvFF:s kansli i Solna. Bland annat håller landslagschefen Lars Richt på att boka de två matcherna för landslagets samling i mars. Och nu är åtminstone en av matcherna spikad.

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Ladda upp på plats!

Vi upprepar succén från höstens VM-kvalmatcher med uppladdning i supporterområdet vid Gate 1. Från kl 15.00 samlas vi för god mat, kall dryck och världens bästa fans som sjunger upp! Uppladdningen är öppen för alla och personer under 18 år går in med målsman. 

Kom i god tid och lämna väskan hemma

Många besökare väntas och eftersom vi har en hög säkerhetsnivå kan inpasseringen ta längre tid än vanligt. Säkerhetskontroller genomförs vid entréerna som en trygghetsskapande åtgärd. Kom därför i god tid och lämna väskan hemma – ryggsäckar samt väskor större än 40x40x20 cm kan inte tas med in till arenan. För de som anländer utan väska finns ”fast tracks” för att underlätta säkerhetskontrollen.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Mer Information

Hålltider Sverige-Chile

15.00 - Välkommen till supportersamlingen i Gate 1!
15.00 - Carlsber Bar öppnar intill entré A. 
16.00 - Entré VIP
16.15 - Samtliga entréer öppnar
18.00 - Avspark
18.45 (prel) - Halvtid
19.45 (prel) - Matchen slut - välkommen att avrunda kvällen i Carlsberg Bar som är öppen till 22.00. 

Tips! Efter evenemangets slut uppmanar vi besökare att ta tunnelbanan för
smidigast hemresa. Extra avgångar från Solna centrum och Näckrosen sätts in

Av säkerhetsskäl får följande inte tas med in till Friends Arena:

Ryggsäckar samt väskor större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup), pinnar/hårda föremål, paraplyer, flaskor, mat och dryck, selfie-pinne, systemkamera. 

Kontantfritt

För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är Friends Arena en kontantfri arena - endast kortbetalning fungerar, så glöm inte att ta med dig betal- eller kreditkortet.

Stängt tak

Då Sverige – Chile inte är en tävlingslandskamp har arrangören Svenska Fotbollförbundet beslutat att taket på Friends Arena kommer att vara stängt under matchen (vilket betyder cirka 15 grader). Vi uppmuntrar dock till varm klädsel, matchen slutar sent och temperaturen sjunker snabbt den här tiden på året.

Friends Arena
Pris: Från 200 kr