• Meny
  • Biljetter18

Sverige-Chile

#jagvarhär

24 mars - Friends Arena
Pris: Från 200 kr
svff_some_Sverige-chile_500x250.jpg
vitruta_250x250.jpg
vitruta_250x250.jpg

Sverige möter Chile i VM-uppladdningen på Friends Arena lördagen den 24 mars, 2018. Köp dina biljetter här!

Världstian Chile kommer till Friends Arena för att möta Sverige i en träningslandskamp lördagen den 24 mars. Planerna för att åstadkomma bästa möjliga VM-uppladdning pågår för fullt på SvFF:s kansli i Solna. Bland annat håller landslagschefen Lars Richt på att boka de två matcherna för landslagets samling i mars. Och nu är åtminstone en av matcherna spikad.

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Ladda upp på plats!

Vi upprepar succén från höstens VM-kvalmatcher med uppladdning i supporterområdet vid Gate 1. Från kl 15.00 samlas vi för god mat, kall dryck och världens bästa fans som sjunger upp! Uppladdningen är öppen för alla och personer under 18 år går in med målsman. 

Kom i god tid och lämna väskan hemma

Många besökare väntas och eftersom vi har en hög säkerhetsnivå kan inpasseringen ta längre tid än vanligt. Säkerhetskontroller genomförs vid entréerna som en trygghetsskapande åtgärd. Kom därför i god tid och lämna väskan hemma – ryggsäckar samt väskor större än 40x40x20 cm kan inte tas med in till arenan. För de som anländer utan väska finns ”fast tracks” för att underlätta säkerhetskontrollen.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif