• Meny
  • Biljetter26

Idrottsgalan

#jagvarhär

15 jan - Ericsson Globe
Pris: 100-300 kr

Den 15 januari, 2018 är det dags att traditionsenligt hylla våra svenska idrottshjältar under Idrottsgalan i Ericsson Globe. Köp din biljett på AXS.com!

Var med och hylla våra svenska idrottshjältar!

Support: Marcus och Martinus

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från galan med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Biografi

Idrottsgalan är en festklädd galamiddag för ca 2400 gäster som inkluderar en oslagbar mängd av våra största idrottshjältar på en och samma gång.

Varje år i januari bänkar sig cirka två miljoner personer framför TVn och ca 7000 gäster firar tillsammans i Ericsson Globe.

Idrottsgalan drivs och produceras av Leroy Media.

Evenemangsinformation

Den 15 januari 2018 är det dags för Idrottsgalan i Ericsson Globe. Nu har du chansen att själv vara med på den direktsända galan där bland annat Svenska Idrottsakademins priser och Radiosportens Jerringpris delas ut. Idrottsgalan är en oförglömlig kväll för de drygt 7 000 personer som tillsammans med Sveriges idrottselit upplever evenemanget på plats.

Mer Information

Kvällens tider
- 18.30: Entré 6 öppnar 
- 19.30: Dörrar in till arenan öppnar 
- 22.30 ca: Showen slutar

Praktisk info
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är Ericsson Globe en kontantfri arena - endast kortbetalning fungerar, så glöm inte att ta med dig betal- eller kreditkortet.

Vad får jag ta med in?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under vanliga frågor.

Garderob & effektförvaring
I anslutning till entrén hittar du en garderob där du kan lämna in din jacka eller mindre väska - kostnad 30 kr. Det finns också en effektförvaring där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan - kostnad 60 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ericsson Globe
Pris: 100-300 kr