• Meny
  • Biljetter25

Stjärnjul XXVII

7 - 8 dec - Hovet
Pris: 175-545 kr
StjarnjulXXVII-SL-1000x500.jpg
  • 7 dec., kl 19.00
  • 8 dec., kl 14.00
  • 8 dec., kl 17.30

Stjärnjul XXVII – Julmys, glädje och show!

Fira in julen med Stjärnjulkören, Stjärnjulorkestern och gästartister på Hovet 7 och 8 december, 2019! 200 körsångare i världsklass, Stjärnjulorkestern med blås & stråk samt fantastiska gästartister. Köp biljett!

Kuriosa om Stjärnjul

Årets föreställningar presenteras av den erfarne programledaren Anders Lundin. Med erfarenhet att leda musikevenemang som Allsång på Skansen, Melodifestivalen och Grammisgalan sällar han sig nu till raden av erfarna programledare som medverkat i de populära Stjärnjulkonserterna. Kapellmästare för Stjärnjul XXVII är ingen mindre än Johan Landqvist! 243 program av “Så ska det låta”, Victoriadagen tillsammans med världsartister som Lionel Richie och Zara Larsson, samt musikaler som “We Will Rock You” och “Mamma Mia” är bara ett fåtal av de produktioner Johan Landqvist har varit kapellmästare för. Stjärnjul XXVII är mer än  redo att svepas in i denna stjärnmusikers ljuva toner!

Tillsammans med 200 körsångare i världsklass och Stjärnjulorkestern med blås & stråk kommer du att få uppleva fantastiska gästartister: bland andra den mångsidige artisten och Queen-tolkaren Peter Johansson, känd för huvudroller i musikalerna Footloose, Rock of ages, Jesus Christ Superstar, Jersey Boys, Ghost och arenaföreställningen Champions of Rock, Gunilla Backman, en av Sveriges mest erfarna musikalartister som har gestaltat huvudroller i Sverige, Tyskland och i Londons West End i musikaler som West Side Story, Les Misérables, Miss Saigon, Sunset Blvd, Chess, Jesus Christ Superstar, Mamma Mia! och Garbo the musical, samt Samuel Ljungblahd, hyllad som Sveriges soul- och gospelkung och ansedd som Skandinaviens största gospelartist – känd för den breda publiken för att bland annat ha sjungit på prins Carl Philips och prinsessan Sofias bröllop.

Kom lite närmare julen med den mäktigt stora och välsjungande Stjärnjulkören, bestående av dubbla VM-guldmedaljörerna Rönninge Show Chorus och The EntertainMen som i herrarnas VM-final i 2018 förtjänade sina högsta poäng någonsin. Stockholms kanske mysigaste jultradition är nu tillbaka ett 27:e år med en härligt blandad repertoar som garanterat kommer försätta dig i den rätta julstämningen.

SJPR0221_695x100_korr1[5].jpg

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Inför Besöket

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

Entréer:
Evenemangsstart:
Slut:

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats! 

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, ryggsäckar, stora väskor och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan. 

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Tg_icon-resized-30x30.png

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Biljetter

Biljetter

PRIS: 175-545 kr