• Meny
  • Biljetter21

Stjärnjul XXVII

7 - 8 dec - Hovet
Pris: 175-545 kr

Stjärnjul XXVII – Julmys, glädje och show!

Fira in julen med Stjärnjulkören, Stjärnjulorkestern och gästartister på Hovet 7 och 8 december, 2019! Köp biljett!

Kuriosa om Stjärnjul

Årets föreställningar presenteras av den erfarne programledaren Anders Lundin. Med erfarenhet att leda musikevenemang som Allsång på Skansen, Melodifestivalen och Grammisgalan sällar han sig nu till raden av erfarna programledare som medverkat i de populära Stjärnjulkonserterna. Kapellmästare för Stjärnjul XXVII är ingen mindre än Johan Landqvist! 243 program av “Så ska det låta”, Victoriadagen tillsammans med världsartister som Lionel Richie och Zara Larsson, samt musikaler som “We Will Rock You” och “Mamma Mia” är bara ett fåtal av de produktioner Johan Landqvist har varit kapellmästare för. Stjärnjul XXVII är mer än  redo att svepas in i denna stjärnmusikers ljuva toner!

Tillsammans med 200 körsångare i världsklass och Stjärnjulorkestern med blås & stråk kommer du att få uppleva fantastiska gästartister: bland andra den mångsidige artisten och Queen-tolkaren Peter Johansson, känd för huvudroller i musikalerna Footloose, Rock of ages, Jesus Christ Superstar, Jersey Boys, Ghost och arenaföreställningen Champions of Rock, Gunilla Backman, en av Sveriges mest erfarna musikalartister som har gestaltat huvudroller i Sverige, Tyskland och i Londons West End i musikaler som West Side Story, Les Misérables, Miss Saigon, Sunset Blvd, Chess, Jesus Christ Superstar, Mamma Mia! och Garbo the musical, samt Samuel Ljungblahd, hyllad som Sveriges soul- och gospelkung och ansedd som Skandinaviens största gospelartist – känd för den breda publiken för att bland annat ha sjungit på prins Carl Philips och prinsessan Sofias bröllop.

Kom lite närmare julen med den mäktigt stora och välsjungande Stjärnjulkören, bestående av trefaldiga VM-guldmedaljörerna Rönninge Show Chorus och The EntertainMen som i herrarnas VM-final i 2018 förtjänade sina högsta poäng någonsin. Stockholms kanske mysigaste jultradition är nu tillbaka ett 27:e år med en härligt blandad repertoar som garanterat kommer försätta dig i den rätta julstämningen.

SJPR0221_695x100_korr1[5].jpg

Inför Besöket

Hålltider

Lördagen den 7 december
Tider:
17.30 Entré 11 och 13 öppnar
19.00 Föreställningen börjar
21.00 ca Föreställningen slutar

 Det är ingen paus i föreställningen. 

Söndagen den 8 december (första showen)
Tider:
12.30 Entré 11 och 13 öppnar
14.00 Föreställningen börjar
16.00 ca Föreställningen slutar

Det är ingen paus i föreställningen.

Söndagen den 8 december (andra showen)
Tider:
16.30 Entré 11 och 13 öppnar
17.30 Föreställningen börjar
19.30 ca Föreställningen slutar

Det är ingen paus i föreställningen.

 

 

Notera att det inte är tillåtet att köa innan kl 07:00 på evenemangsdagen.

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Praktisk info

Vad får jag ta med in?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Ryggsäckar samt väskor större än 40x40x20 cm, paraplyer, flaskor, mat och dryck får inte tas med in. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under vanliga frågor.
 
Garderob & effektförvaring
Häng in din jacka eller mindre väska i garderoben för att maximera din upplevelse. Garderob finns i anslutning till entrén, den kostar 50:- och då får du öronproppar på köpet. Det finns också en effektförvaring i Ericsson Globes entré 2 där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet!

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Kommande evenemang

Konserter, sport, esport eller stand up? Läs mer om kommande evenemang i våra arenor Ericsson Globe, Friends Arena, Tele2 Arena, Hovet och Annexet här!

Kom i god tid

Många besökare väntas och eftersom vi har en hög säkerhetsnivå kan inpasseringen ta längre tid än vanligt. Säkerhetskontroller genomförs vid entréerna som en trygghetsskapande åtgärd. Kom därför i god tid och lämna väskan hemma.

Mat och dryck

Missa inte Warm Up
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan - kom tidigt och gör det tillsammans med alla andra besökare på arenan. Från när entéerna öppnar och fram till dess att evenemanget sätter igång kör vi warm-up i våra öppna barer och restauranger!

All mat och dryck på Hovet lagas och serveras av SPG ARENA.

Hitta till arenan

Ericsson Globe, Tele2 Arena, Hovet och Annexet ligger i stadsdelen Johanneshov i södra Stockholm. Inom en kilometers promenadavstånd från arenorna ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Läs mer om hur du hittar hit!

Dela din upplevelse med oss

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

FAQ

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Biljetter

Biljetter

PRIS: 175-545 kr