• Meny
  • Biljetter29

SM-finalen Innebandy

23 apr - Avicii Arena
Pris: 150-500 SEK inkl serviceavgift
  • 23 apr., kl 12.00
  • 23 apr., kl 15.00

Svenska Superligan för damer och herrar är utan tvekan världens bästa ligor – de bästa spelarna i de bästa lagen. Finaldagen i Avicii Arena lördag 23 april innehåller två SM-finaler och en underbar stämning hela dagen. Köp biljett!

Dammatch kl 12:00
Herrmatch kl 15:00
Köpt biljett gäller för båda matcherna

Kuriosa om SM-finalen Innebandy

Världens största innebandyevenemang! Det är det här många längtar efter hela säsongen. SM-finalen lockar publik från hela Sverige och det är en heldag för alla sorters människor. Finalen på både dam- och herrsidan avgörs i en match, samma dag, och bjuder alltid på häftig dramatik.

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Inför Besöket

Hålltider

Uppdateras närmare evenemanget

Praktisk info

Uppdateras närmare evenemanget

Mat och dryck

Fine dining, barhäng eller snacks on the go? Oavsett vad du är ute efter hittar du det i Avicii Arena. Välkommen att boka bord på någon av restaurangerna eller droppa in på en av barerna!
Läs mer om utbudet här

Hitta

Avicii Arena ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom en kilometers promenadavstånd från arenan ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Läs mer om hur du hittar till och i arenan