• Meny
  • Biljetter18

SM finaler Innebandy

#jagvarhär

21 apr - Ericsson Globe
Pris: 90-540 kr

Lördagen den 21 april, 2018 är det dags för den 17:e upplagan av SM finaler i Innebandy för damer och herrar. Det blir en fantastisk heldag med Sveriges och världens bästa klubblag som gör upp om SM-pokalen i en avgörande match. Köp biljett via AXS.com!

Lagen som möts i SM-Finalen

Storvreta - Falun (herrar)
Kais​ Mora - IKSU (damer)

Mat & dryck i Ericsson Globe

Ericsson Globe erbjuder många alternativ när det kommer till mat och dryck. Till årets final finns det dessutom flera nyheter! Läs mer om hela utbudet här

För att vara säker på att få plats rekommenderar vi dig att boka bord. Se meny och bordsbokning till restaurangerna Grand Escalier och American Bar nedan.

Grand Escalier_660x220.jpgGrand Escalier

I Stureplans pärla Grand Escalier har köket har inspirerats av de klassiska franska smakerna. Signum för restaurangen är okonstlat och kravlöst i en avslappnad kombination - se menyn här. För att vara säker på att få plats, tänk på att boka bord

American Bar_660x220.jpgAmerican Bar

I American Bar erbjuder vi en avslappnad och läcker miljö, för att njuta en bit mat och något gott att dricka! Härliga välkända smaker möter det lite modernare köket - se menyn här. För att vara säker på att få plats, tänk på att boka bord.  

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Gruppinformation