• Meny
  • Biljetter25

Slayer

5 dec - Hovet
Pris: 495-595 kr

Slayer med support från Lamb of God, Anthrax och Obituary intar Hovet i Stockholm onsdagen den 5 december, 2018. Köp biljett!

Kuriosa om Slayer

De är upphovsmakare till något av den mest brutala och aggressiva musiken som någonsin skapats. Slayer är ett av fyra band som har definierat en hel genre - och har blivit en måttstock för hur metal ska göras. Efter nästan 37 år har bandet släppt 12 studioalbum och vunnit mängder av priser (bland annat två Grammy Awards). Skivorna har sålt guld flera gånger och bandet har till och med fått en egen utställning på anrika Smithsonian Institute.

Nu är sagan om Slayer slut. Och för deras sista farväl har de med sig Lamb of God, Anthrax och Obituary. Hela detta avsked får vi i Sverige ta del av den 5 december på Hovet i Stockholm!

Vi ser fram emot att få se Slayer på svensk mark - en sista gång.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

 

Inför Besöket

Hålltider

17.30: Entréer öppnar
18.20 ca: Konserten startar med Obituary, Anthrax och Lamb of God
22.55 ca: Konserten slutar 

Kom i god tid

Missa inte Warm Up på Hovet
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 17.30 och fram tills dess att konserten sätter igång kör vi Warm Up i samtliga barer och vår Pizza Zone på Hovet. Ta något att dricka och kom i rätt stämning!

Praktisk info

Vad får jag ta med in?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Ryggsäckar samt väskor större än 40x40x20 cm, paraplyer, flaskor, mat och dryck får inte tas med in. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under vanliga frågor.
 
Garderob & effektförvaring
Häng in din jacka eller mindre väska i garderoben för att maximera din upplevelse. Garderob finns i anslutning till entrén, den kostar 50:- och då får du öronproppar på köpet. Det finns också en effektförvaring i Ericsson Globes entré 2 där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet!

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 495-595 kr