• Meny
  • Biljetter25

Sigur Rós

#jagvarhär #stockholmlive

5 okt - Annexet
Pris: 645 kr

Vi har nu glädjen att meddela att Sigur Rós kommer till Annexet i Stockholm den 5 oktober, 2017! En plats som handplockats av bandet själva. Köp din biljett på AXS.com!

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa

Det är skillnad på konserter och konserter. Isländska postrockbandet Sigur Rós har under dess drygt 20 år långa existens gjort sig ett namn av att bjuda på spelningar som snarare känns som överjordiska upplevelser än regelrätta konserter. Med ett genomvackert tonspråk som pendlar mellan att förmedla hopp, sorg och andra känslor som är universella för människan är Sigur Rós ett band som nästintill existerar i unikum. 

Den kommande turnén kommer vara bandets första i Europa utan att innehålla ett förband, och istället vara en utökad konsertkväll beståendes av två set uppdelade av en paus. Både klassiker och hittills osläppt musik kommer att framföras – självklart i de vackraste av versioner och ackompanjerande av slående visuella element. Turnén kommer även att vara den enda möjligheten att se bandet i en intim miljö på ett bra tag framöver – ta chansen och upplev naturkraften Sigur Rós i den miljö där de bäst upplevs.