• Meny
  • Biljetter22

SHINEDOWN + STARSET + PRESS TO MECO

29 nov - Annexet
Pris: 395 kr
Shinedown2018_StockholmLive_1000x500px.jpg

Shinedown, Starset och Press to MECO - tre fantastiska band på samma kväll i Annexet den 29 november - biljetterna släpps den 9 augusti kl 09.00. Köp biljett!

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Med Shinedown som huvudakt och Starset + Press to MECO som gäster så lär Annexet koka den 29 november. Högaktuella med bandets (superhyllade) sjätte studioalbum "Attention Attention" beger sig Shinedown ut på turné - med ett stopp i Sverige.

Bandets senaste släpp är ett konceptalbum. "Attention Attention" berättar en historia om en person som först är på ett väldigt mörkt ställe i sitt liv - för att över de 14 låtarna på skivan bearbeta sina problem och möta sina demoner - för att i slutet ha förvandlats till en helt annan person...

Albumet har hyllats av kritiker med toppbetyg och lovord. Allmusic beskrev albumet som "expertly crafted" - och att det nyskapande rockalbumet som släpptes i maj kommer att nomineras till flertalet priser är ingen högoddsare direkt.

Att Florida-bandet Shinedown dessutom tar med sig Ohio-kollegorna Starset (monsterhiten "My Demons" någon?) och brittiska up-and-comingbandet Press to MECO - ja det innebär nästan en garanti för en av höstens absolut bästa konsertkvällar!

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

 

Inför Besöket

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

18.15: Entréer öppnar
19.30: Konserten startar med Press to MECO och Starset
23.00 ca: Konserten slutar

Notera också att det inte är tillåtet att köa före kl 07.00 på evenemangsdagen!

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats!

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Vad får jag ta med in?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Ryggsäckar samt väskor större än 40x40x20 cm, paraplyer, flaskor, mat och dryck får inte tas med in. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under vanliga frågor.
 
Garderob & effektförvaring
Häng in din jacka eller mindre väska i garderoben för att maximera din upplevelse. Garderob finns i anslutning till entrén, den kostar 50:- och då får du öronproppar på köpet. Det finns också en effektförvaring i entré 5 där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan. 

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet!

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 395 kr + service avgift