• Meny
  • Biljetter26

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox

#jagvarhär #stockholmlive

12 mars - Annexet
Köp biljett
Powered by AXS.com
Pris: 435-575 kr

Söndagen den 12 mars, 2017 intar den banbrytande gruppen Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox Annexet i Stockholm. Köp din biljett på AXS.com!

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa
Denna banbrytande grupp som tar samtida pophits och levererar dem i mästerliga vintageversioner, återvänder till Sverige och Annexet den 12 mars. Idag har de haft över 70 roterande medlemmar, spenderat de senaste åren med att samla nära en halv miljard YouTube-visningar och 2 miljoner YouTube-subscribers, spelat på ”Good Morning America” och toppat både iTunes och Billboard-listor. På detta har de även spelat hundratals slutsålda konserter över hela världen.

Föreställ dig en Beyoncé-, Justin Bieber-  eller Taylor Swift-låt omarbetad som om de vore skrivna för Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Judy Garland, eller Nina Simone och till det ett medryckande mini-storband som låter som en elegant Benny Goodman-orkester på energidryck.

Själva beskriver de sin musik med orden: ”We take current Top 40 hits and re-imagining them as coming from older eras of popular music.”

Mer Information

Kvällens cirkatider
Entréer:
Konsertstart:
Slut:

Starta kvällen på bästa sätt
Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck.

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

Arrangör: Live Nation