• Meny
  • Biljetter20

Russell Peters

10 maj - Annexet
Pris: 399-499 SEK

Komikern Russell Peters, som är en av världens största standup-stjärnor, intar Annexet i Stockholm den 10 maj, 2018. Köp biljetter på AXS.com!

Russell Peters är älskad för att kunna skämta om etnicitet och stereotyper med insikt och finess och för att kunna blanda in allvarliga tankegånger bland skämten. Han gör ofta personliga och roliga kontemplationer samtidigt som han aldrig drar sig för att häckla sin publik.

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa om Russell Peters 

Den kanadensisk-indiske komikern är en av världens mest framgångsrika. Han börjde med standup för nästan 30 år sedan och fick sitt genombrott 2004 när en av hans shower fick spridning på nätet. Sedan dess har han haft en otrolig karriär med utsålda internationella turnéer, flera stora TV-specialer och topplaceringar på Forbes lista över bäst betalda komiker.

Senast Peters var i Sverige var 2015 under sin förra världsturné när han besökte 26 länder, gjorde fler än 200 shower inför över 300 000 fans. Efter turnén tog han ledigt från ståuppandet för att bland annat producera och spela huvudrollen i dramakomediserien ”The Indian Detective” som hade premiär på Netflix i slutet av december.

– Under hela förra året har jag testat mitt nya material på klubbar runtom i USA. Jag är väldigt nöjd med det och otroligt taggad att komma ut på vägarna igen, säger Russell Peters.

Mer Information

Åldersgräns*

Ingen åldersgräns

Max antal biljetter

8 per/person

Kvällens cirkatider

Entréer:
Konsertstart:
Slut:

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Mat, godis och dryck utifrån får inte heller tas med in i arenan. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Arrangör: Shownight

  • 10 maj, kl 19:30
Annexet
Pris: 399-499 SEK