• Meny
  • Biljetter26

Run The Jewels + Danny Brown

#JagVarHär #StockholmLive

31 okt - Annexet
Pris: 495 kr

Det blir höstens hetaste hiphopkväll när Run The Jewels kommer till Stockholm Live och Annexet den 31 oktober, 2017. Med sig har de även rapparen Danny Brown. Köp biljetter på AXS.com!

OBS! Uppdaterade tider inför kvällen:

- 17.30: Entré 6 öppnar för Warm Up i American Bar
- 20.30 ca: Konserten startar
- 22.55 ca: Konserten slutar 

Warm Up i American Bar

Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 17.30 och fram tills dess att konserten sätter igång spelar Elias Einhyrning skivor på Warm-Up i American Bar, Entré 6. Ta något att dricka, sjung högt och kom i rätt stämning! Glöm inte att stretcha!

warmup_695x100.jpg

Run The Jewels
Sedan El-P och Killer Mike slog sig ihop och bildade hiphopsuperduon Run The Jewels 2013 har de  varit ständigt aktuella. Redan då det självbetitlade debutalbumet släpptes som fri download hyllades det som en modern klassiker.

Danny Brown
En av den amerikanska hiphopscenens mest udda figurer har överträffat sig själv med varje släpp han har gett ut. Då Danny Brown 2013 släppte sitt tredje album ”Old” gick han från att vara en omtalad undergroundikon till att nå ut även till den bredare publiken.

Det här kommer att bli en helkväll av episka proportioner. Missa inte att ringa in den 31 oktober, 2017 i kalendern!

Mer Information

Åldersgräns
13 år

Kvällens cirkatider
17:30 - Entré 6 öppnar för Warm Up i American Bar
19:30 - Annexet öppnar
20:30 - Danny Brown
21:45 - Run The Jewels
22.55 ca - Konserten slutar 

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

Arrangör: FKP Scorpio