• Meny
  • Biljetter20

Rock City Stockholm

#jagvarhär

27 - 28 apr - Annexet
Pris: 495-1295 kr
  • 27 apr., kl 18.00
  • 28 apr., kl 14.00

Rock City Stockholm intar Annexet den 27 och 28 april, 2018. Köp biljetter på AXS.com!

Letar ni efter rock av toppklass, rocklegender, gittarrhjältar, akustiska shower kombinerat med god mat och dryck? Då har ni kommit rätt!

Artister som intar scenen

Art Nation, One Desire, Dynazty, Joe Lynn Turner, Michael Schenker Fest, Reach, House of Lords, Goldspell, Revertigo, Wildness, Cruel Intentions, Bonfire, Slaughter och H.E.A.T. 

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa om RockCity

Gör er redo för en tvådagars rock n´roll festival i hjärtat av Stockholm och smygstarta festivalsommaren tillsammans med oss på RockCity Stockholm! Tillsammans med fantastiska aktörer kommer Annexet Stockholm bjuda på en rockhelg du sent kommer glömma!

Psst.. det bästa är att RockCity kommer att komma tillbaka år efter år för att ge dig nya minnen och upplevelser av högsta rock-kvalitet!

För mer info om evenemanget, besök arrangören rockcitysthlm.se

Mer Information

Åldersgräns*

20 år

Kvällens cirkatider

Entréer:
Konsertstart:
Slut:

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Mat, godis och dryck utifrån får inte heller tas med in i arenan. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel

I samband med våra konserter säljs skumproppar för 15 kr.

Arrangör: SPG Arena