• Meny
  • Biljetter23

Robbie Williams

#jagvarhär

29 juli - Tele2 Arena
Pris: 545-1125 kr

Den 29 juli, 2017 kommer livegeniet Robbie Williams med den enormt efterlängtade stadionturnén ”Heavy Entertainment Show” till Tele2 Arena och spelar för oss! Köp din biljett på AXS.com!

Special Guest på hela turnén är inga mindre än Erasure.

Taket på Tele2 Arena kommer att vara stängt under konserten.

Starta kvällen på bästa sätt
På både A-och B-läktaren finns bar- och kioskutbud i våra foajéer. På B-läktaren finns ett större barområde på arenans södra sida. Du som har biljett till Läktare A är välkommen till barerna i East och West Corner Lounge inför konserten som komplement till det som finns i foajén. Här kan du njuta av en drink, en öl eller ett glas vin och lättare förtäring i trevlig miljö - alldeles i anslutning till konsertscenen! 

Till Robbie Williams har vi också öppet i restaurang American Bar där du och dina vänner kan mötas upp innan, peppa varandra eller bara njuta av att vara på plats i god tid! American Bar, som ligger i anslutning till åkattraktionen SkyView, är öppen från kl 16:30 och ligger bara ett stenkast från Tele2 Arena.

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa
Robbie Williams gör 29 konserter i 18 länder och lördagen den 29 juli spelar detta livegeni på Tele2 Arena i Stockholm innan han åker vidare till Norge, Danmark och Finland.

Denna efterlängtade turné, som följer det minst lika efterlängtade albumet ”The Heavy Entertainment Show” som släpptes i fredags, annonseras samma dag som Robbie tar emot den enormt prestigefyllda utmärkelsen ”BRIT Icon Award”. Det anses vara det allra högsta erkännandet inom brittisk musik!

Nu är vi otroligt glada att en av de senaste decenniernas allra största performers och live-artister kommer tillbaka till Sverige med en fullspäckad och fantastisk show – The Heavy Entertainment Show!

Detta vill vi inte missa, inte du heller!

Mer Information

Åldersgräns
13 år*

Kvällens cirkatider
15:00 - Effektförvaring i entré 6 (Ericsson Globe) öppnar
16:30 - American Bar (på torget, i anslutning till entréerna) öppnar för Warm Up
17:00 - Entréerna öppnar för Warm Up på Tele2 Arena
19:30 - Konserten startar
Ca 23:00 - Konserten slutar

Effektförvaring
Det kommer att finnas effektförvaring i Ericsson Globe, entré 6, som ligger mitt emot Tele2 Arenas norra entréer. Där kan du lämna in föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan - kostnad 60 kr.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet. Mindre handväskor är tillåtna medan alla andra väskor kommer att hänvisas till Effektförvaringen i Ericsson Globe.

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan. 

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

Pressackreditering
Förfrågningar - med artistens namn samt pressbiljett eller fotopass i ämnesraden - skickas till [email protected].

*Om åldersgräns
Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Live Nation

Tele2 Arena
Pris: 545-1125 kr