• Meny
  • Biljetter26

Ricky Gervais

#jagvarhär #stockholmlive

1 juli - Ericsson Globe
Pris: 325-750 kr

En av tidernas största humorikoner, Ricky Gervais, kommer till Ericsson Globe den 1 juli, 2017. Köp dina biljetter på AXS.com!

Support: Doc Brown

Absolut foto- och inspelningsförbud!
Det är absolut förbjudet att fotografera eller filma under Ricky Gervais' show, varken med mobilen eller (naturligtvis) med mer avancerad utrustning!

Starta kvällen på bästa sätt
Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Mer Information

Åldersgräns*
13 år

Kvällens cirkatider
17:30 - Entré 2 öppnar för bordsbokningar och WarmUp
18:15 - Entré 4 & 6 öppnar 
19:30 - ca: Showen startar 
22:30 - ca: Showen slutar 

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Pressackreditering
Förfrågningar - med artistens namn samt pressbiljett eller fotopass i ämnesraden - skickas till [email protected].

*Om åldersgräns
Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Live Nation

Ericsson Globe
Pris: 325-750 kr