• Meny
  • Biljetter23

Radiohead

#jagvarhär

9 juni - Ericsson Globe
Pris: 545-955 kr

Den 9 juni, 2017 kommer ett av vår tids mest inflytelserika och hyllade band till Ericsson Globe, nämligen Radiohead! Köp din biljett via AXS.com.

Starta kvällen med Warm Up i Annexet
Kom tidigt och ladda upp med oss! Vi har byggt upp en Lounge i Annexet där vi tillsammans taggar igång innan konserten.Välkommen in genom entré 2 kl 17:30.

Pontus de Wolfe spelar skivor
Från kl 17:30 och fram tills dess att konserten sätter igång spelar artisten, låtskrivaren, producenten och Radiohead-älskaren skivor i Annexet. Under kvällen tar han er igenom allt från de vackraste balladerna till de mest eklektiska upptempo-klassikerna! Efter konserten fortsätter festen i Annexet och då höjer Pontus temperaturen ytterligare - missa inte!

Mat och dryck - boka bord till konserten
Förhöj arenaupplevelsen med mat & dryck innan konserten! Inför kvällen har vi öppnat restaurang Grand Escalier och kommer även att ha prisade El Taco Truck (för alla tacos-älskare) på besök i arenan.

Boka bord i Grand Escalier - se menyn här!

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa
Nu är det äntligen dags för Radioheads första konsert i Sverige sedan 2003. Med varenda release har bandet utmanat såväl sig själva som deras publik och via mästerverk som ”OK Computer”, ”Kid A” och ”In Rainbows” har bandet konstant fortsatt att utvecklats. När vi nu ser tillbaka på Radioheads imponerande diskografi är det tydligt att de alltid har legat minst två steg före oss andra. Därmed har de även format hur vi ser på både modern musik och artisteri.

I maj 2016 släppte Radiohead, efter mer än fem års tystnad, deras senaste album ”A Moon Shaped Pool” som hyllades av både kritiker och fans. Det gick även rakt in som etta på den brittiska albumlistan.

Vi har längtat och drömt om den här dagen - Radiohead återvänder till Sverige!

Mer Information

Villkor
Denna konsert är endast för fans och följande villkor finns för att säkerställa att biljetter inte säljs vidare och att fans inte betalar ett högre pris för sina biljetter.

Besökarens namn, inte köparens, ska stå på biljetten. Namnet kan inte ändras efter att bokningen har gått igenom. Om bokningen gäller flera biljetter kommer det att stå samma namn på samtliga biljetter.

Den besökare vars namn står på biljetterna måste visa en giltig legitimation för att få tillträde till arenan. Om dessa villkor inte följs kommer tillträde nekas. Det finns inga undantag till denna regel.

Om du ska boka mer än en biljett måste samtliga biljettinnehavare komma samtidigt till konserten, annars kommer det resultera i att biljettinnehavare blir nekade tillträde.

Inga återbetalningar görs.

Åldersgräns
13 år åldersgräns 

Kvällens cirkatider
17:30 - Entré 2 öppnar för Warm Up 
18:00 - Övriga entréer öppnar
18:30 - Arenadörrar öppnar
19:20 - 20:00 - JUNUN 
20:30 - 23:00 - RADIOHEAD 

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Hur stor väska kan jag ta med mig på konserten?
Inga väskor större än 20x20cm får, av säkerhetsskäl, tas med in på arenan. Vänligen lämna större väskor hemma/på hotellet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

*Om åldersgräns
Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: FKP Scorpio

Ericsson Globe
Pris: 545-955 kr