• Meny
  • Biljetter01

PINK

3 aug - Tele2 Arena
Pris: 595-1300 kr

Äntligen kommer PINK till Stockholm och Tele2 Arena för en stor konsert lördagen den 3 augusti, 2019! Biljetterna släpps den 22 oktober, kl 09.00. Köp biljett

Support: Vance Joy och BANG BANG ROMEO

For information in English, please click here!

Kuriosa om P!NK

Känd för sin unika röst och sitt starka scenuttryck tar internationella popstjärnan P!NK hyllade turnén ”Beautiful Trauma World Tour 2019” till Europa. Lördagen den 3 augusti besöker hon Sverige för första gången på sex år och uppträder på Tele2 Arena i Stockholm.

SJPR0221_695x100_korr1[5].jpg

Biljettfrågor

Har du frågor eller funderingar kring biljetter kontakta AXS Sveriges konsumentsupport på Facebook: www.facebook.com/axs

 

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

 

Ingen tunnelbana mellan Globen och Gullmarsplan

Under perioden 24 juni–17 augusti går inga tåg mellan Globen och Gullmarsplan p.g.a. arbeten med att bygga ut tunnelbanan. Innan och efter evenemanget tipsar vi om stationerna Gullmarsplan, Skärmarbrink och Blåsut som ligger inom en kilometers promenadavstånd från Tele2 Arena. Läs mer och planera din resa på sl.se

 

Inför Besöket

Hålltider

Hålltider:
17.30:
Entréerna öppnar
19.00: Konsertkvällen startar med Bang Bang Romeo, DJ KidCutUp, Vance Joy och därefter P!NK
22.50 ca:
Konserten slutar

Kom i god tid

Många besökare väntas och eftersom vi och arrangören har en hög säkerhetsnivå kan inpasseringen ta längre tid än vanligt. Säkerhetskontroller genomförs vid entréerna som en trygghetsskapande åtgärd. Kom därför i god tid och lämna ryggsäcken och väskan hemma. 
 

Ha gärna biljetten redo vid inpasseringen.

 

 

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Skyltar, mat och dryck, flaskor, väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

 

Till konserten med P!NK är det inte tillåtet att ta med skyltar in på arenan!

 

Effektförvaring
Det finns en effektförvaring vid Ericsson Globes entré 6 där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan. Effektförvaringen öppnar kl 15.00 och kostar 50 kr. 

 

Merchandise

Merchandise kommer finnas till försäljning utanför entré 5 vid Ericsson Globe, på arenabrickan vid nordöstra hörnet samt i foajén på alla plan i arenan.

 

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är arenan kontantfri - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 


Kommer taket att vara öppet eller stängt?
Taket kommer att vara stängt under denna konsert.

 

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

 

 

Mat och dryck

För dig med ståplatsbiljett
Det finns möjlighet att köpa läsk, folköl, chips och wraps (kyckling och vegetarisk) inne på ståplatsområdet i arenan. Ståplatsgäster är även välkomna till fast food-enheterna på läktare 1.
Vattenstationer finns utmed kanterna på arenagolvet.

 

För dig med läktarplats
Läktare A: Det finns flertalet kiosker och fastfoodenheter med lättare mat såsom korv, burgare och wraps, snacks, läsk, folköl etc.
Barerna hittar du vid sektioner 109, 136-137, 125 och här finns mat såsom korv och burgare, starköl, vin, cider, cava och alkoholfria alternativ. Åldersgräns till barerna är 18 år.


Läktare B: Det finns flertalet kiosker och fastfoodenheter med lättare mat såsom korv och burgare, snacks, läsk, folköl etc.
Barerna hittar du vid sektioner 316-318, 335-337 och här finns mat såsom korv och burgare, starköl, vin, cider, cava och alkoholfria alternativ. Åldersgräns till barerna är 18 år.

 

 

Ingen tunnelbana mellan Globen och Gullmarsplan

Under perioden 24 juni–17 augusti går inga tåg mellan Globen och Gullmarsplan p.g.a. arbeten med att bygga ut tunnelbanan. Innan och efter evenemanget tipsar vi om stationerna Gullmarsplan, Skärmarbrink och Blåsut som ligger inom en kilometers promenadavstånd från Tele2 Arena. Läs mer och planera din resa på sl.se

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Biljetter

Biljetter

PRIS: 595-1300 kr