• Meny
  • Biljetter25

Paul Simon

30 juni - Ericsson Globe
Pris: 600-1550 kr

Paul Simon kommer till Ericsson Globe i Stockholm med sin "The Farewell Tour" lördagen den 30 juni, 2018. Köp biljett!

Kuriosa om Paul Simon

Paul Simon meddelar att han åker ut på sin allra sista turné – ”Homeward Bound – The Farewell Tour”. Turnén når Sverige och Stockholm lördagen den 30 juni då denna legendariska artist och låtskrivare gör sin sista konsert på svensk mark i Ericsson Globe.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

American Express Kortmedlem

På Ericsson Globe har du egen entré - American Express Fast Track. Den hittar du vid ingång 4,5. Förmånen gäller dig och ditt sällskap mot uppvisade av ditt Kort. Som Centurion och Platinum-medlem har du även access till American Express Invites Lounge som du hittar i Ericsson Globe. Här bjuder vi på varsitt glas Taittinger. Platserna i loungen måste förbokas hos American Express Lifestyle på [email protected]

Inför Besöket

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

Kvällens cirkatider

17.30 Entré 2 öppnar för Warm Up i Legends Bar
18.15 Entré 4 & 6 öppnar samt American Express Fast Track (entré 4,5)
19.30 Konserten startar (OBS: inget förband)
22.15 ca: Konserten slutar

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats! Säkerhetskontroller genomförs vid entréerna som en trygghetsskapande åtgärd. Kom därför i god tid, lämna ryggsäcken och väskan hemma och ha gärna biljetten redo vid inpasseringen.

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor samt paraplyer får av säkerhetsskäl inte tas med in till arenan. Väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) kan inte heller tas med in i arenan.

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan konserten! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker. Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Warm Up i Legends Bar

Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 17.30 och fram tills dess att konserten sätter igång kör vi Warm Up i Legends Bar, Entré 2. Ta något att dricka, sjung högt och kom i rätt stämning! 

Ät gott i American Bar

Här finns det bästa barhänget i området! Vi erbjuder en avslappnad och läcker miljö, där gamla kända smaker möter det lite modernare köket. Självklart hittar du den godaste burgaren här hos oss och för att vara säker på att få plats, tänk på att boka bord!

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 600-1550 kr
Inkl serviceavift