• Meny
  • Biljetter18

P-Floyd - Seven Deadly Sins The Arena Tour

#jagvarhär

24 nov - Ericsson Globe
Pris: 525-680 kr

P-Floyd tar succén "Seven Deadly Sins - The Arena Tour" till Ericsson Globe i Stockholm den 24 november, 2017. Köp din biljett på AXS.com!

Kom i god tid

Observera att det är konsertstart kl 19.30 och inget förband, så kom i tid. Lämna om möjligt väskan hemma för att underlätta inpasseringen. Läs mer om våra trygghetsåtgärder och om vad du kan ta med dig in längre ner. 

warmup_695x100.jpg

Missa inte Warm Up

Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 17.30 och fram tills dess att konserten sätter igång kör vi Warm Up med Jacob Lehman och Erik Ellenfors som spelar skivor i Legends Bar, Entré 2. Ta något att dricka, sjung högt och kom i rätt stämning! Glöm inte att stretcha!

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Om konserten

I "Seven Deadly Sins - The Arena Tour" bjuder P-Floyd på en storslagen och imponerande show, allt sammanflätat i en betraktelse över de dödliga svagheter som samtidigt gör oss till de människor vi är. Publiken kan förvänta sig stora satsningar på ljud, ljus och teatraliska inslag, men framförallt en unik Pink Floyd-upplevelse från ett av världens främsta koncept band.

Om P-Floyd

Sedan 90-talet har P-Floyd behandlat supergruppen Pink Floyds musikaliska arv som vore det deras eget, aldrig rädda för förnyelse. Med varsamma och kärleksfulla händer tolkar de musiken som de älskar. Genom att ständigt utvecklas själva håller de musiken levande och vital, och med sina magnifika ljus-och ljudproduktioner utlovas en gåshudsframkallande upplevelse utöver det vanliga.

Mer Information

Åldersgräns

Ingen åldersgräns på detta evenemang.

Kvällens cirkatider

- 17:30 entré 2 öppnar för Warm Up i Legends
- 18:30 entré 4 öppnar
- 19:30 konserten startar
- 22:35 ca slut

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan. Ryggsäckar samt väskor större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) får heller inte tas med in. 

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel

I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

Arrangör: Lifeline Entertainment