• Meny
  • Biljetter26

Ozzy Osbourne + Judas Priest - Framflyttad!

No More Tours 2

22 feb - Tele2 Arena
Ozzy2019_StockholmLive_1000x500px.jpg

Vi och arrangören Live Nation är väldigt ledsna att behöva meddela att Ozzy Osbourne till följd av en allvarlig influensa tvingas flytta fram sin Europaturné ”NO MORE TOURS 2”. Det innebär att Sverigekonserten på Tele2 Arena den 22 februari kommer att bli framflyttad till september (obs! inget nytt datum spikat). Nytt konsertdatum meddelas så snart vi har fått mer information från arrangören.

Kuriosa om Ozzy Osbourne + Judas Priest 

”The Prince of Darkness" tar farväl av en av rockhistoriens mest framgångsrika karriärer – dessutom med Judas Priest som gäster! Rock and Roll Hall of Fame, flera Grammy-vinster och den okrönte prinsen av mörker. Ozzy Osbourne är onekligen en av rockvärldens allra största namn och det blir sista gången stjärnan kommer till Europa. Ett måsteevenemang helt enkelt! 

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Inför Besöket

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

Entréer:
Evenemangsstart:
Slut:

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats!

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, ryggsäckar, stora väskor och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 525-950 kr + serviceavgift